Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

BANSİAD, Bandırma Gazeteciler Cemiyeti ile buluştu

BANSİAD, Bandırma Gazeteciler Cemiyeti ile buluştu

Bandırma Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BANSİAD), Bandırma Gazeteciler Cemiyeti üyelerini konuk etti.

Bandırma Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BANSİAD), Bandırma Gazeteciler Cemiyeti üyelerini konuk etti.
BANSİAD´ın yeni başkanı H. Cengiz Küçükköseleci, tüzüklerinde yaptıkları değişiklik sonucunda yönetim kurulunun görev süresini iki yıldan, üç yıla çıkardıklarını belirtirken, şunları söyledi:
?"Çözüme yönelik uygulamaların hayata geçirilmesi için gerekli kamuoyunun yaratılmasına da gayret edeceğiz. Özellikle Bandırma´nın ekonomik ve sosyal gelişme potansiyelini ortaya çıkarabilmek için değişik projeleri hayata geçirmeye çalışacağız. Amacımız kentimizi her yönüyle geliştirerek bölgesine ve ülkesine ekonomik ve sosyal açıdan önemli katma değerler sağlayan bir cazibe merkezi haline getirmek olacaktır. Bandırma iş dünyasının temsilcileri olarak sivil toplum örgütlenmesinin önemli kuruluşunda görev almanın heyecanıyla çalışmalarımıza başladık. Tüm BANSİAD üyelerinin katkıları ve Bandırma kuruluşlarının işbirliğiyle çözüm odaklı işler yapacağımıza olan inancımız tamdır."
BANSİAD´ın yeni yönetim kurulundan Çetin Mirap, Gülin İşgüder Erdan ve Halil Yırtımcı´nın da katıldığı toplantının sonunda, Bandırma Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Ozan Ertuğrul da, Bandırma´nın sorunlarının çözümüne katkı sağlama konusunda BANSİAD yönetimine başarılar diledi.
Haber : Önder Balıkçı



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli