Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

BANSİAD, yeni Başkan Tolga Tosun´u ağırladı

BANSİAD, yeni Başkan Tolga Tosun´u ağırladı

Bandırma Sanayici ve İşadamları Derneği (BANSİAD) Nisan 2019 ayı olağan toplantısını bir otelde gerçekleştirdi.

Bandırma Sanayici ve İşadamları Derneği (BANSİAD) Nisan 2019 ayı olağan toplantısını bir otelde gerçekleştirdi.
Toplantıya konuk olarak davet edilen 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Bandırma Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Tolga Tosun, iş dünyasıyla bir araya geldi.
Açılış konuşmasını yapan BANSİAD Başkanı Cengiz Köseleciler, Başkan Tosun´a görevinde başarılar dilerken, artık ileriye bakma zamanı. İktidarıyla, muhalefetiyle Bandırma´nın çıkarlarını göz ardı etmeden siyasi çekişmelerin olmadığı, yatırım ve ticaretin etkilenmediği, Bandırma´nın gelişimi için ortak aklın hakim olduğu siyasi anlayışın bundan sonrada devam etmesini arzu ettiklerini söyledi.
Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun´da, BANSİAD´ı üyesi olduğu için ailesi olarak gördüğüne dikkat çekip, siyasi parti rozetlerini bir kenara bırakarak, 155 bin nüfusun 155 binini de ayrıştırmadan, birleştirici ve bütünleştirici hareket ederek, çalışmaya başladığını söyledi.
Zamana karşı yarışılan bir süreçte olduklarını paylaşan Tosun, ?59,5 haftamız kaldı. İlk talimatımız kreşlerin yapılması yönünde oldu. 4 tane dar gelirli mahallemize kreş yapılması talimatını verdim. Proje çalışmalarımız başlatıldı. Bandırma büyüyen bir kent limanı olsun, üniversitesi kentliliği olsun daha da büyüyecek. Önümüzdeki 5 senede büyükşehir belediyesi, sivil toplum kuruluşları, Ticaret Odası ve Borsası birlikteliğiyle ilçemizin gelişmesi için çalışmamız gerekiyor. Birlikte yönetelim anlayışıyla yola çıktık. O yüzden sizlerinde desteğinize ihtiyacımız var.?
Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz´dan, Büyükşehir´in yetki alanına giren sahil bandı, trafik, alt yapı kazıları ve meydan gibi alanların yetkisini geri isteyeceğini belirten Tosun, ?Yücel Başkanımız Bandırma´ya geleceğini söyledi. Onunla 5000´lik planları görüşeceğiz. Hatta sahil bandını da değerlendirmemiz lazım. Bandırma´yı genel hatlarıyla bir araya gelerek görüşeceğim. Bazı alanlarının yetkisini isteyeceğiz. Trafik, meydan, BASKİ kazıları, sahil bandını da Bandırma Belediyesi´ne isteyeceğim.? diyerek konuşmasını tamamladı.
Haber : Ahmet Pesen



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı