Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

BANTAŞ gecesinde coşku

BANTAŞ gecesinde coşku

BANTAŞ personel gecesi gerçekleşti

Bandırma Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş.´nin(BANTAŞ) geleneksel personel gecesi coşkulu geçti.
198 personeli bulunan şirketin Eken Prestige Oteli salonunda gerçekleşen gecenin açılış konuşmasını BANTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erdan yaptı. Erdan, şirketlerinin 5432 ortağı bulunduğunu vurgularken, şunları söyledi:
?Bu ortak sayısı, bir ilçe şirketi olarak bize duyulan güveni göstermektedir. Bu güven dolayısıyla gurur duyuyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik koşulların elverişsizliğine rağmen büyüme yolunda emin adımlarla ilerledik. Bu başarıda biz yönetim, sizler ise üreticiler olarak önemli pay sahibisiniz. 37 yıldan beri sizlerle bir bütün olarak çalışıyoruz. Şirketimizi bundan sonra da büyütmek bizim işimiz. Sizlerin de bunun için yine elinizden geleni yapacağınıza inanıyorum.?
PLÂKET TÖRENİ
Gecede, şirkette en az 20 yıl çalışan personele de plâket verildi.
Plâket alanların isimleri şöyle:
Alaattin Taşkıran (35 yıl), Hasan Hüseyin Demir (23 yıl), İsmail Durmuş (23 yıl), Cemal Aktaş (23 yıl), Ahmet Ercan (23 yıl), Ufuk Umunç (23 yıl), Gönül Gürel (22 yıl), Şenol Taştekin (22 yıl), Fikri İrkin (21 yıl), Mücahit Bülbül (21 yıl), Şaban Behri (21 yıl), Erkan Akdoğan (20 yıl), İbrahim Yılmaz (20 yıl), Özer Gökçe (20 yıl), Samit Ufan (20 yıl), Özaydın Erbaş (20 yıl)
GECEYE HİCRAN RENK KATTI
BANTAŞ´ın personel gecesine Hicran, şarkılarıyla renk kattı. Hicran, birçok şarkısını geceye katılanlarla birlikte seslendirdi.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: BANTAŞ gecesinde coşku
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu