Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

BANÜGSK, Mersin´de galibiyet arayacak

BANÜGSK, Mersin´de galibiyet arayacak

Kadınlar Basketbol Bölgesel Ligi (KBBL) B grubunda mücadele eden Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü (BANÜGSK), 15 Aralık 2019 Pazar Günü

Kadınlar Basketbol Bölgesel Ligi (KBBL) B grubunda mücadele eden Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü (BANÜGSK), 15 Aralık 2019 Pazar Günü saat:12.00´de Toroslar Belediyesi ile karşılaşacak. Bandırma´da, Manisa temsilcisi Denge Okulları´nı, Şükran, Lara, Beste ve Şeyma´nın etkili oyunuyla 76 ? 69 mağlup eden BANÜGSK gruptaki iddiasını sürdürmek için Mersin deplasmanına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak.
Grubun iddialı takımlarından Denge Okulları mücadelesini değerlendiren Baş Antrenör Arda Erçin, ?Kırılma anlarında hep oyunun içinde kalarak, kazanmayı başardık. Şimdi tüm konsantrasyonumuzla Mersin maçına odaklandık. Yeni kurulan bir ekip olmamıza rağmen her hafta üzerine koyarak gidiyoruz. Uyum sürecinde kazanarak ilerlemek bizim için çok önemli. Hafta sonu zorlu bir deplasman bizi bekliyor. Amacımız Mersin´den de galibiyetle dönmek? diye konuştu.
KBBL´de geride kalan 6 maçta 4 galibiyet elde eden BANÜGSK´da, Sportif Direktörlüğe Yasin Nuri Çakır getirildi.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli