Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Banvit Almanya´da şov yaptı

Banvit Almanya´da şov yaptı

MHP Riesen Ludwigsburg: 76 Banvit: 88

Basketbol Şampiyonlar Ligi A Grubu 8. Hafta maçında Banvit, Almanya´da konuk olduğu MHP Riesen Ludwigsburg´u iyi bir oyun ortaya koyarak 76 ? 88 mağlup ederek zirve takibini sürdürdü.
Banvit karşılaşmaya İsmail Cem Ulusoy, Alex Perez, Rıdvan Öncel, Devin Oliver ve Jordan Morgan beşi ile başladı. Turuncu ? Yeşilliler hücumda Alex Perez ve Şehmus Hazer ile etkili olurken savunmada ara ara yaptığı hatalarla skorda öne geçemedi ve ilk çeyreği 25 ? 20 geride geçti.
İkinci çeyreğe hızlı başlayan taraf Banvit oldu. Bandırma ekibi hücumda İsmail Cem Ulusoy ve Şehmus Hazer ile etkili olurken, savunmada da iyi bir performans gösterince 15. dakikayı 29 ? 35 önde geçti. Çeyreğin kalan bölümünde de iyi performansını sürdüren Banvit, soyunma odasına 37 ? 41 önde girdi.
Üçüncü çeyreğe Banvit gençlerinin iyi performansı ile başladı. Turuncu ? Yeşilliler hücumda Rıdvan Öncel ve Şehmus Hazer ile sayılar bulurken 25. Dakikayı 49 ? 55 önde geçti. Çeyreğin geri kalanı karşılıklı sayılarla geçilirken Banvit final periyoduna 59 ? 63 önde girdi.
Son çeyreğe hızlı başlayan yine konuk ekip Banvit oldu. Hücumda İsmail Cem Ulusoy ve Şehmus Hazer ile müthiş bir performans ortaya koyan Banvit, 35. Dakikada skoru 70 ? 76´ya getirdi. Turuncu ? Yeşilliler kalan bölümde D.J. Shelton ve Alex Perez´in de skora katkısıyla karşılamadan 76 ? 88 galibiyetle ayırılarak sekizinci maçında beşinci galibiyeti aldı.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Banvit Almanya yaptı
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı