Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Banvit-Anadolu Efes maçını izlemek üzere İzmir´den geldiler

Banvit-Anadolu Efes maçını izlemek üzere İzmir´den geldiler

Banvit Basketbol Akademi İzmir sporcu ve velileri, Banvit-Anadolu Efes lig karşılaşmasını izlemek için bu hafta sonu Bandırma´ya geldiler.

Banvit Basketbol Akademi İzmir sporcu ve velileri, Banvit-Anadolu Efes lig karşılaşmasını izlemek için bu hafta sonu Bandırma´ya geldiler.
Bölge Türkiye Şampiyonası Yarı Final maçları için Balıkesir´de grup maçlarına çıkan Banvit Akademi U15 takımı ile İzmir´den gelen Akademi sporcuları ve velileri kulüp lojmanlarında yemek yedikten sonra tesisleri gezdiler.
Daha sonra Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 27. hafta maçı olan Banvit-Anadolu Efes mücadelesini izlemek için tribündeki yerlerini aldılar. Maçın başından sonuna kadar A Takımdaki abilerine destek olan Akademi sporcuları adeta takımın tribündeki 12. adamı oldular.
Mücadele sonunda Akademi sporcuları ile A takım oyuncuları sosyal tesislerde bir araya gelirken, Banvit Akademi sporcuları ve velileri Turuncu-Yeşilli oyuncularla günün anısına fotoğraf çektirip, bol bol imza aldılar.
Bu buluşma öncesinde kısa bir konuşma yapan Banvit Basketbol Kulübü Genel Menajeri Turgay Zeytingöz ´´Hepiniz Bandırma´ya hoş geldiniz. Öncelikle ailelerinize, koçlarınıza ve sizlere teşekkür ederiz. Bugün buraya gelerek takımımıza, abilerinize destek oldunuz. Sizler bizim gururumuzsunuz. Burada bulunan Türk oyuncuların neredeyse tamamı Banvit Altyapısından çıktı. Sizler de İzmir´de çok güzel çalışmalar gerçekleştiriyorsunuz. Türkiye Şampiyonası yarı finallerinde mücadele ettiniz. Haberlerinizi alıyoruz. Umuyoruz bir gün Banvit Akademi´den de oyuncular Banvit A Takımımızda forma giyecek. Bizim en büyük temennimiz bu. Bundan da çok büyük gurur duyarız. Bu yolda hepinizden çok çalışmanızı istiyoruz. Bundan sonraki süreçte sizlere başarılar diliyorum.´´ dedi.
Zeytingöz ayrıca Banvit Akademi kız takımı oyuncuları ve ailelerine de mesaj verirken, ?Banvit Basketbol Kulübü´nün bayan takımı yok. Umuyoruz ki kızlarımızdan da başarılı sporcular çıkacaktır. Turuncu-Yeşilli forma altından olmasa bile onları da en doğru şekilde yönlendireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bizler daima sizlerin yanınızdayız.´´ diye konuştu. Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli