Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Banvit Baş Antrenörü Sasa Filipovski;

Banvit Baş Antrenörü Sasa Filipovski;

?´ Çok zor bir maçtı. Kazandığımız için takımımı tebrik ederim. Sürekli 10-14 sayı önde götürdüğümüz bir maçı kopartamadık´´

Spor Toto Basketbol Süper Ligi 4. Hafta karşılaşmasında normal süresi 71-71 biten ve uzatma dakikalarındaki başarılı oyunu ile Demir İnşaat Büyükçekmece takımını 79-76 mağlup eden Banvit´in  Başantrenörü Sasa Filipovski karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında şu değerlendirmede bulundu:

?´ Çok zor bir maçtı. Kazandığımız için takımımı tebrik ederim. Sürekli 10-14 sayı önde götürdüğümüz bir maçı kopartamadık.Özellikle son periyotta biz zorladılar ve bireysel becerileri ile bizi yakaladılar. Demir İnşaaat Büyükçekmece takımı bire bir hücumda çok etkili bir takım. Ama uzatmada da olsa kazanmak ve böyle bir deneyim yaşamak bizim için iyi oldu.Ayrıca 45 dakika boyunca susmayan taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum.´´ dedi.

Demir İnşaat Büyükçekmece Başantrenörü Çıvgın:

?´ Bizim amacımız buraya gelip kendi basketbolumuzu oynayıp kazanıp gitmekti, ama maalesef maçın başında o direnci koyamadık´´

  Demir İnşaaat Büyükçekmece Başantrenörü Özhan Çıvgın, ?´Avrupa Kupası için bu maç öncesi zor bir deplasmandan geldiklerini vurgulayan Çıvgın basın toplantısında şunları dile getirdi:

?´ Banvit takımı çok iyi bir takım.  Oynadıkları maçlar belli. Düzenleri saha içindeki organizasyonları belli. Bizim amacımız buraya gelip kendi basketbolumuzu oynayıp kazanıp gitmekti, ama maalesef maçın başında o direnci koyamadık. Kolay skorlar yedik. Maç bir anda farklı bir boyuta gitti. Sonra tekrar reaksiyon koyarak maçın içine girdik. Bence uzatmaya gitmeden maçı kazanmamız gerekirdi. Maalesef beceremedik.

Haber : Ahmet Pesen



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli