Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Banvit, Basketbol Süper

Banvit, Basketbol Süper

Ligi´nde kayıpları oynuyor Banvit : 65 Darüşşafaka Tefken: 82

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 11. hafta maçında Banvit, Bandırma´da konuk ettiği Darüşşafaka Tekfen´e 65 ? 82 mağlup oldu.
Banvit karşılaşmaya Alex Perez, İsmail Cem Ulusoy, Gary Neal, Devin Oliver ve Jordan Morgan beşi ile başladı.
Mücadeleye hızlı başlayan taraf ev sahibi ekip Banvit olurken, hücumda Jordan Morgan ve Devin Oliver ile sayılar bulunca ilk çeyreği 17 ? 14 önde tamamladı.
İkinci çeyreğe hızlı başlayan taraf bu kez konuk ekip Darüşşafaka Tekfen oldu. Hücumda Berk Demir ve Toney Douglas ile etkili olan konuk takım 15. dakikayı 19 ? 27 önde geçti. Çeyreğin kalan bölümünde Banvit, Alex Perez ve İsmail Cem Ulusoy ile sayılar bulsa da soyunma odasına 27 ? 42 geride gitti.
Banvit ikinci yarıya istediği gibi başlayamadı. Hücumda istediği oyunu oynayamayan Turuncu ? Yeşilliler, savunmada da aksayınca 25. Dakikada skor 31 ? 52´ye geldi. Kalan bölümde hücumda Alex Perez ile sayılar üretmeye çalışsa da Banvit final çeyreğine 41 ? 64 geride girdi.
Son çeyreğe her iki takım da hızlı başladı. Banvit hücumda Jordan Morgan ve Devin Oliver ile sayılar üretmeye çalışsa da savunmada istediği oyunu ortaya koyamayınca karşılaşmadan 65 ? 82 mağlubiyetle ayrıldı.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Banvit Basketbol Süper
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli