Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Banvit basketbol takımı öğrencilerle buluştu

Banvit basketbol takımı öğrencilerle buluştu

Banvit basketbol takımı, Bandırma Amerikan Kültür Koleji öğrencileri ile bir araya geldi.

Spor Toto Basketbol Süper Ligi ve FIBA Şampiyonlar Ligi´nde yoluna emin adımlarla devam eden Banvit Basketbol Kulübü, aynı zamanda sosyal sorumluluk kapsamında da öğrencilerle bir araya gelmeye devam ediyor.
Banvit ligde Cuma günü oynayacağı Halk Enerji TED Ankara Koleji ile önümüzdeki hafta FIBA Şampiyonlar Ligi´nde oynayacağı Final Four karşılaşmaları öncesinde Bandırma Amerikan Kültür Koleji öğrencileri ile bir araya geldi. Öğleden sonra gerçekleşen etkinliğe Banvit Genel Menajeri Turgay Zeytingöz, Banvit Baş Antrenörü Sasa Filipovski, oyuncular Jordan Theodore, Edo Muric, Damian Kulig, Jeremy Chappell ve Furkan Korkmaz katıldı.
Konferans salonunda yoğun bir ilgi ile karşılaşan Banvit Basketbol Kulübü teknik heyet ve oyuncuları düzenlenen panelde öğrencilerin sorularını yanıtladı. Öğrencilerin basketbol ve oyuncuların günlük yaşantıları ile ilgili sorular sorduğu panel oldukça keyifli anlara sahne oldu.
Renkli anlara sahne olan panel fotoğraf çekimleri ile son bulurken öğrenciler özel olarak hazırlanan çiçekleri oyuncu ve teknik ekibe takdim ettiler. Daha sonrasında ise Amerikan Kültür Koleji öğretmenlerine Banvit Baş Antrenörü Sasa Filipovski kulüp adına forma hediye etti.

Haber Merkezi



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli