Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

BANVİT, Birey Temel Lisesi´ne konuk oldu

BANVİT, Birey Temel Lisesi´ne konuk oldu

Banvit Basketbol Kulübü sosyal sorumluluk kapsamında öğrencilerle bir araya gelmeye devam ediyor.

Banvit Basketbol Kulübü sosyal sorumluluk kapsamında öğrencilerle bir araya gelmeye devam ediyor.
Banvit ligde Cumartesi günü oynayacağı Muratbey Uşak maçı öncesinde Bandırma Birey Temel Lisesi öğrencileri ile birlikte konferansa katıldı.
Öğleden sonra Barış Manço Kültür Merkezi´nde gerçekleşen etkinliğe Banvit Genel Menajeri Turgay Zeytingöz, Banvit Baş Antrenörü Sasa Filipovski, oyuncular Jordan Theodore, Tolga Geçim ve Furkan Korkmaz katıldı.
Oldukça kalabalık olan salonda soru-cevap şeklinde düzenlenen panelde teknik ekip ve oyuncular öğrencilerin sorularını yanıtladı.
Banvit BK Genel Menajeri Turgay Zeytingöz´ün açılış konuşmasını yaptığı konferansta öğrencilerin basketbol ve oyuncuların günlük yaşantıları ile ilgili sorular sorduğu panel oldukça keyifli anlara sahne oldu.
Banvit Baş Antrenörü Sasa Filipovski çeşitli soruları yanıtlarken şunları söyledi: ?Türkiye´deki eğitim sistemi sporcuların sporu ve eğitimi bir arada sürdürmelerine uygun değil. Sporu tercih eden öğrenciler eğitimden uzak kalıyorlar. Spor liselerinin sayısının arttırılması gerekiyor. Dünya´da bu sorunu sadece Amerika çözebildi.´´ dedi.
Etkinliğin son bölümünde Birey Temel Lisesi Müdürü Turgay Çetin katılımları için Banvit Basketbol Kulübü´ne teşekkür ederek Banvit Baş Antrenörü Sasa Filipovski´ye çiçek takdim ederken, Genel Menajer Turgay Zeytingöz ise kulüp adına imzalı forma verdi.
Oldukça keyifli geçen konferans fotoğraf çekimleri ile son bulurken İngilizce soru sorup çevirisini yapan öğrencilere de forma hediye edildi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu