Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Banvit BK sporcuları öğrencilerle buluşuyor

Banvit BK sporcuları öğrencilerle buluşuyor

Bandırma´da basketbolun gelişmesi ile yayılması adına çeyrek asırdır faaliyetlerini sürdüren Banvit Basketbol Kulübü, bu kapsamda Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlemiş olduğu okul ziyaretlerine Bandırma Enerjisa Fen Lisesi ile deva

Bandırma´da basketbolun gelişmesi ile yayılması adına çeyrek asırdır faaliyetlerini sürdüren Banvit Basketbol Kulübü, bu kapsamda Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlemiş olduğu okul ziyaretlerine Bandırma Enerjisa Fen Lisesi ile devam etti.
Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nün önderliğinde Bandırma´da yer alan 52 Devlet Okulu´nda Banvit Basketbol Kulübü´nün katılımı ile düzenlenen seminerlerin ikincisi, Banvit BK Genel Menajeri Turgay Zeytingöz, Takım Menajeri Varol Yakacılar ile oyunculardan Jordan Morgan, Tolga Geçim ve İsmail Cem Ulusoy´un katılımı ile Bandırma Enerjisa Fen Lisesi Konferans Salonu´nda gerçekleştirildi.
Söyleşinin ilk bölümünde söz alan Banvit BK Genel Menajeri Turgay Zeytingöz, ??Karşımızda bu kadar güzel bir genç öğrenci topluluğu gördüğümüz için çok mutluyuz. Banvit Basketbol Kulübü olarak, Kulübümüzün çeyrek asırlık tarihindeki asıl amacı gençleri sporu, basketbolu sevdirmekti. Bandırma ve çevresinde sporu yaygınlaştırmayı ve sporcu bir nesil yetiştirmeyi asli görev edinmiş bir kulübüz. Bundan dolayı da Bandırma ve çevresinde okulları ziyaret ederek oradaki öğrenci kardeşlerimizle ve değerli öğretmenlerimizle bir arada olmaya özen gösteriyoruz.´´ dedi.
Söyleşinin ikinci bölümünde sporcular hayattaki hedefleri ve basketbol ile ilgili düşüncelerini paylaşırken, daha sonra konferansa katılan öğrenciler sırasıyla şiir, şarkı ve resim alanlarındaki yeteneklerini gösterdi.
Konferans sırasında Banvit Basketbol Kulübü ile ilgili şiir yazan bir öğrenci, yazdığı şiiri okuyarak duygu dolu anlar yaşattı.
Medeni cesaretlerini göstererek sahnede hünerlerini sergileyen öğrencilere Banvit Basketbol Kulübü´nden birer küçük sürpriz de vardı. Başarılı sporcular, hayranlarına Banvit Basketbol Kulübü´nün formalarını hediye ederek onlara unutulmaz bir an yaşattılar.
Söyleşi Banvit Basketbol Kulübü Genel Menajeri Turgay Zeytingöz´ün, Bandırma Enerjisa Fen Lisesi Müdürü Mahmut Bakır´a imzalı Banvit BK forması takdim etmesinin ardından konferansa katılan öğrencilerin yer aldığı toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli