Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Banvit BK Türk Telekom´u geçemedi

Banvit BK Türk Telekom´u geçemedi

Banvit BK: 83 Türk Telekom: 96

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 30. hafta maçında Banvit BK, Bandırma´da konuk ettiği Türk Telekom´a 83-96 mağlup oldu ve normal sezonu 8. sırada tamamlayarak play-off´lara kaldı.
Banvit karşılaşmaya Alex Perez, Rıdvan Öncel, Tolga Geçim, D.J. Shelton ve Jordan Morgan beşi ile başladı. Mücadeleye hızlı başlayan taraf konuk ekip Türk Telekom oldu. Banvit hücumda Alex Perez ve Jordan Morgan ile sayılar bulsa da ilk çeyreği 18-31 geride geçti.
İkinci çeyreğe iyi başlayan taraf bu kez Banvit BK oldu. Hücumda D.J. Shelton, Jordan Morgan ve Alex Perez ile sayılar üreten Turuncu ? Yeşilliler 15. dakikada skoru 34-40´a getirdi. Kalan bölümde hücumda ve savunmada daha organize olan takım Banvit olsa da soyunma odasına 48-54 geride gitti.
İkinci yarıya hızlı başlayan taraf yine Banvit oldu. Banvit hücumda Rıdvan Öncel ve Jordan Morgan ile sayılar bulunca 25. Dakikada skoru 64-64´e getirdi. Kalan bölümde hücumda daha aktif oynayan Banvit olsa da final çeyreğine 72-74 geride girdi.
Final çeyreğine iyi başlayan taraf konuk ekip Türk Telekom oldu. Hücumda Joshua Landersberg ve Terrance Orlando ile sayılar üretirken Banvit Alex Perez ve Jordan Morgan ile cevap verse de 35. Dakikayı 77-88 geride geçti. Kalan bölümde istediği oyunu oynayamayan Turuncu-Yeşilliler karşılaşmadan da 83-96 mağlubiyetle ayrıldı.
Karşılaşma öncesinde geçtiğimiz gün İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu´nda oynanan Basketbol Gençler Ligi Dörtlü Finali´nde Anadolu Efes´i 91-67 mağlup ederek kupayı kaldıran Banvit BK Gelişim Takımı, salonda zafer turu attı.
??Şampiyon Banvit BK´´ tezahüratları eşliğinde tüm taraftarların ayakta alkışladığı Banvit Gençleri, Bandırma Vefa Tribünü´nün önünde zafer pozu vererek kupayı taraftarları ile paylaştı.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Banvit Türk Telekom geçemedi
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli