Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Banvit BK ve Banvit Akademi´den Yepyeni Bir Proje Daha

Banvit BK ve Banvit Akademi´den Yepyeni Bir Proje Daha

Kurulduğu günden bu yana altyapıya yaptığı yatırımları ve üst düzey organizasyonları ile basketbol camiasının haklı takdirini kazanan Banvit Basketbol Kulübü, ülkemizin en geniş kapsamlı basketbol altyapı projesi Banvit Basketbol Akademi ile birlikte yepy

Kurulduğu günden bu yana altyapıya yaptığı yatırımları ve üst düzey organizasyonları ile basketbol camiasının haklı takdirini kazanan Banvit Basketbol Kulübü, ülkemizin en geniş kapsamlı basketbol altyapı projesi Banvit Basketbol Akademi ile birlikte yepyeni bir projeye daha imza atacak.
Türk basketbolunun köklü kulüplerinden Banvit Basketbol Kulübü ile ülkemizin en geniş kapsamlı altyapı projesi olan Banvit Basketbol Akademi; yepyeni bir projeye daha imza atarak ??Basketbol Yaz Gelişim Kampı´´ düzenleyecek.
16 Haziran ile 13 Temmuz tarihleri arasında dört farklı zaman diliminde bir hafta sürecek olan ve Bandırma Kara Ali Acar Spor Salonu´nda düzenlenecek gelişim kampı, sporculara basketbol ve bireysel gelişim kampını bir arada bulabileceği farklı bir deneyim sunacak.
Banvit Basketbol Kulübü bünyesinde bulunan ve aynı zamanda altyapı Milli Takımları´nda da görev yapan antrenörler eşliğinde, 6 gece 7 günlük basketbol eğitimi kamp programı kısa sürede birçok kazanım sağlayacak bir kamp fırsatı yaratıyor.
Bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Basketbol Yaz Gelişim Kampı´nda katılıcımlar kamp süresince Bandırma Kara Ali Acar Spor Salonu´nun ve üst düzey teknolojili fizyoterapi ve sağlık odalarının tüm imkanlarından faydalanmanın yanı sıra Erdek ve Kapıdağ Yarımadası´nın doğal güzellikleri içinde bol oksijen eşliğinde fiziksel güçlendirme antrenmanı yapma fırsatı bulacaklar.
Sporcular kamp süresince (en az); 20 saat basketbol antrenmanı, 5 saat kuvvet antrenmanı, 5 saat atletizm antrenmanı, 5 saat şut antrenmanı, 3 seans bireysel pilates ve reformer, Aqua jogging, Dağ yürüyüşü, kum zeminde kuvvetlendirme çalışmaları yapacak. Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı