Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Banvit BK yönetiminden Bandırma Belediyesi´ne ziyaret

Banvit BK yönetiminden Bandırma Belediyesi´ne ziyaret

Banvit Basketbol Kulübü yöneticileri, Bandırma Belediyesi Başkan Yardımcıları Metin Ok ve Ozan Onur´u makamlarında ziyaret etti.

Banvit Basketbol Kulübü yöneticileri, Bandırma Belediyesi Başkan Yardımcıları Metin Ok ve Ozan Onur´u makamlarında ziyaret etti.
Ligde play-off iddiasını sürdüren Banvit Basketbol Kulübü´nde Başkan Özkan Kılıç, Genel Menajer Turgay Zeytingöz ve Kulüp Müdürü Kazım Güvenç protokol ziyaretlerine Bandırma Belediyesi´nden devam etti. Bandırma Belediyesi Başkan Yardımcıları Metin Ok ve Ozan Onur´u makamlarında ziyaret eden Banvit BK Yönetimi, görüşmede takım hakkında bilgiler verdi.
İlk olarak Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Metin Ok´u ziyaret eden Banvit BK Yönetimi, Banvit Basketbol Kulübü´nün hedefleri, alt yapısı ve geleceği ile ilgili konuştu.
Metin Ok ise Banvit Basketbol Kulübü´nün Bandırma şehri için çok önemli bir tanıtım aracı olduğuna dikkat çekti.
Daha sonrasında ise Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur´u ziyaret eden Banvit BK Yönetimine hitaben bir konuşma yapan Onur, Banvit Basketbol Kulübü´nün almış olduğu başarılarıyla gurur duyduğunu ifade etti.
Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç da ilgilerinden ve desteklerinden dolayı Bandırma Belediye Başkan Yardımcıları Metin Ok ve Ozan Onur´a teşekkür ederek yeni görevlerinin hayırlı olmasını diledi.
Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyaretin sonuna Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç, Bandırma Belediye Başkan Yardımcıları Metin Ok ve Ozan Onur´a arkasında isimlerinin yazılı olduğu 10 numaralı Banvit Basketbol Takımı´nın formasını hediye etti. Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı