Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

BANVİT BK yönetiminden Başkan Tosun´a ziyaret

BANVİT BK yönetiminden Başkan Tosun´a ziyaret

Banvit Basketbol Kulübü yöneticileri, Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun´u makamında ziyaret etti.

Banvit Basketbol Kulübü yöneticileri, Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun´u makamında ziyaret etti.
Ligde play-off iddiasını sürdüren Banvit Basketbol Kulübü´nde Başkan Özkan Kılıç, Sportif Direktör Turgay Çataloluk ve Genel Menajer Turgay Zeytingöz ziyaretlerine Bandırma Belediyesi´nden başladı.
Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun´u makamında ziyaret eden Banvit BK Yönetimi, görüşmede takım hakkında bilgiler verdi.
Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, Banvit Basketbol Kulübü´nün hedefleri, alt yapısı ve geleceği ile ilgili şöyle konuştu: ??Umarım Banvit Basketbol Kulübü, uzun yıllar hem şehrimize hem de basketbola yaptığı yatırımlarına devam eder. Daha nice başarılı Türk çocuklarını ülke sporuna ve Milli Takımlarına kazandırır. Banvit Basketbol Kulübü çok iyi sporculara sahip bir kulüp olmanın yanında şehrimiz Bandırma´yı hem ülkemizde hem de Avrupa´da yıllardır başarıyla temsil eden büyük bir camia. Bugüne kadar aldığı başarılarla bizleri gururlandırdı. Umarım bundan sonraki süreçte de elimizden geleni yaparak bu kulübü hep birlikte yaşatıp gururlanmaya devam ederiz. Bunun için de her şartta Banvit Basketbol Kulübü´nün yanında olduğumu belirtmek isterim.?
Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç´da ilgilerinden ve desteklerinden dolayı Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun´a teşekkür ederek yeni görevlerinin hayırlı olmasını söyledi.
Banvit Basketbol Kulübü´nü Bandırma´da yaşatmaya devam edeceklerini söyleyen Kılıç, ?Kulübümüze farklı şehir ve yerlerden talep gelse de bu şehre mal olmuş ve çeyrek asırlık tarihiyle Türk Basketbolunda kendine yer edinmiş Kulübümüzü bu şehirde yaşatmaya devam ettirmemiz gerekiyor.´´ dedi.
Ziyaretin sonunda Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç, Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun´a arkasında isminin yazılı olduğu 10 numaralı Banvit Basketbol Takımı´nın formasını hediye etti.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli