Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Banvit, Buducnost´u gözüne kestirdi

Banvit, Buducnost´u gözüne kestirdi

Banvitspor Menajeri Çataloluk: ?Buducnost maçlarını kazanmak istiyoruz?

Banvitspor Menajeri Çataloluk: ?Buducnost maçlarını kazanmak istiyoruz?
Banvit Basketbol Kulübü Genel Menajeri Turgay Çataloluk, Eurocup´ta, Çarşamba günü Bandırma´da, Karadağ´ın Buducnost takımı ile oynayacakları maçı kazanmak istediklerini söyledi.
Geçen hafta, Bandırma´da, Yunan takımı Aris´i başarılı bir oyunun ardından yendiklerini hatırlatan Çataloluk, ?Eurocup´ta, bir üst tura çıkmak istiyorsak, özellikle kendi evimizdeki maçlarımızda fire vermemeliyiz. Genel olarak grubumuz, denk takımlardan oluşuyor. Bu nedenle grup maçlarının sonunda 2. tura çıkacak takımları belki de averaj belirleyecek. Bunun bilinci içinde her sayının değerini bilerek oynamalıyız. Buducnost maçını kazanarak, grubumuzdaki son durumu görmek istiyoruz.? dedi.
Bu yıl, büyük çoğunluğu yeni bir araya gelen bir takım olmalarına karşın önemli yol alıp güzel basketbol oynadıklarını vurgulayan Çataloluk, şunları söyledi: ?Tabii ki gidermemiz gereken birçok eksiğimiz var ama teknik ekibimizin, bu eksikleri en kısa sürede telafi edeceğine inanıyoruz. Sezon başında sakatlanan Can Maxim Mutaf´ın rehabilitasyon süreci devam ediyor ve bu oyuncumuzun, yılbaşından sonra, tahminen şubat ayında antrenmanlara başlayacağını düşünüyoruz. Sakatlığı nedeniyle sezon başından beri yararlanamadığımız Jackie Carmichael de başarılı bir ameliyat ve rehabilitasyon geçirdi. Bu oyuncumuzdan da önümüzdeki maçlarda yararlanmaya başlayacağız.?
Haber: Ahmet Pesen



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli