Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Banvit, Erdek´li özel bireylere kucak açtı

Banvit, Erdek´li özel bireylere kucak açtı

Banvit, bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı.

Banvit, bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı.
2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü nedeniyle Banvit tarafından düzenlenen sosyal sorumluluk projesine, ilçemizden Erdek Engelli ve Engelli Aileleri Dayanışma Derneği bünyesinde yer alan otistik, zihinsel ve bedensel engelli bireyler ve aileleri katılarak destek verdi.
2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü etkinliği kapsamında Erdek Belediyesi´nin de katkılarıyla Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu´nda düzenlenen ziyarete Erdek Engelli ve Engelli Aileleri Dayanışma Derneği bünyesinde bulunan otistik, zihinsel ve bedensel engelli bireyler ve aileleri katılım gösterdi.
2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü etkinliği kapsamında Banvit Basketbol Kulübü ev sahipliğinde Erdek Belediyesi´nin de katkılarıyla Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu´nda gerçekleştirilen organizasyona Erdek Engelli ve Engelli Aileleri Dayanışma Derneği bünyesinde bulunan 18 otistik, zihinsel ve bedensel engelli birey ve aileleri katılım gösterdi.
Banvit Basketbol Kulübü idarecileri, altyapı antrenörleri, oyuncuları ve Bandırma Kırmızı antrenörleriyle oyuncularının hazır bulunduğu organizasyona Erdek Belediyesi adına Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Esra Işıktaş, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüseyin Yaşar Atılgan katıldı.
Sıcak bir ortamda gerçekleşen organizasyonda otistik, zihinsel ve bedensel engelli bireyler altyapı antrenörleri ve oyuncuları eşliğinde basketbol oynama fırsatı bulurken ortaya oldukça renkli görüntüler çıktı.
Yaklaşık iki saat süren etkinliğin sonunda günün anısına 18 otistik, zihinsel ve bedensel engelli bireye Banvit Basketbol Takımı forması hediye edilirken, göstermiş oldukları başarıdan dolayı da birer madalya hediye edildi. Ziyaret boyunca Banvitli ve Bandırma Kırmızılı oyuncular ailelerle ve otistik, zihinsel ve bedensel engelli bireylerle bol bol fotoğraf ve video çektirdi. Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false