Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Banvit, Eskişehir deplasmanın da

Banvit, Eskişehir deplasmanın da

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 17. hafta karşılaşmasında Banvit, beIN Sports 3´ten canlı olarak yayınlanacak maçta Eskişehir Anadolu Üniversitesi Spor Salonu´nda Eskişehir Basket´e konuk olacak.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 17. hafta karşılaşmasında Banvit, beIN Sports 3´ten canlı olarak yayınlanacak maçta Eskişehir Anadolu Üniversitesi Spor Salonu´nda Eskişehir Basket´e konuk olacak. Banvit 3 Şubat Cumartesi 15.15´te oynanacak olan karşılaşmayı da kazanarak serisini sürdürmek istiyor.
Banvit, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi´nde 17. hafta maçında 3 Şubat Cumartesi 15.15´te Eskişehir Anadolu Üniversitesi Spor Salonu´nda Eskişehir Basket´e konuk olacak. Mücadeleyi Zafer Yılmaz, Fatih Arslanoğlu ve Halil Baldemir hakem üçlüsü yönetecek. Ligde şu ana kadar çıktığı on altı maçta 10 galibiyet, 6 mağlubiyet alan Turuncu ? Yeşilliler, oynadığı son altı lig mücadelesinden de zaferle ayrıldı. Banvit ligin ikinci devresinin ilk maçında Fenerbahçe Doğuş´u 63-61 yenerek çıkışını sürdürmüştü. Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Banvit Eskişehir deplasmanın
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli