Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

BANVİT evinde zorlanmadı

BANVİT evinde zorlanmadı

BANVİT´ten RATIOPHARM ULM´a farklı tarife

Banvit Eurocup 2.tur dördüncü hafta karşılamasında Bandırma´da ağırladığı Alman temsilcisi Ratiopharm Ulm´ü 92 ? 72 mağlup ederek grubunda üst üste 3.galibiyetini aldı.
Banvit karşılaşmaya Courtney Fortson, Dominique Johnson, Tolga Geçim, Adrien Moerman ve Gasper Vidmar beşiyle başladı. Maça hızlı başlayan Banvit Gasper Vidmar´ın boyalı alandaki etkili oyunuyla ilk 3 dakikayı 10 ? 02 önde geçti. Hücumdaki etkili oyununu sürdüren Banvit savunmada da sertleşince farkı açmaya başladı. Courtney Fortson ve Dominique Johnson´ın sayılarına Tolga Geçim´in de hücumdaki oyunu eklenince Banvit ilk çeyreği 29 ? 15 önde tamamladı.
İkinci çeyreğe de hızlı başlayan Banvit Dominque Johnson ve Adrien Moerman´ın etkili oyunuyla farkı açmaya devam etti. Hücumda ve savunmada Adrien Moerman´ın iyi oyunuyla farkı 15 sayıya çıkaran Banvit rahat oyununu periyot sonuna kadar sürdürdü. Son bölümü de iyi oynayan Banvit soyunma odasına 53 ? 36 üstünlükle gitti.
Üçüncü çeyreğe Banvit hızlı ve savunmadaki oyununu sürdürerek başladı. Dominique Johnson´ın dış atışlarda isabetli sayılarıyla farkı koruyan Banvit Adrien Moerman´ın savunmadaki ve ribaundlardaki üstün oyunuyla skoru korudu. İlerleyen bölümde de temposunu devam ettiren Banvit Courtney Fortson ve A.J.Slaughter ile hücumda sayılar bulunca final periyoduna 79 ? 53 önde girdi.
Final periyoduna hızlı başlayan taraf bu kez Alman temsilcisi Ratiopharm Ulm oldu. Banvit ilerleyen bölümde savunmada ve hücumda tekrar aynı ritmi bulunca farkı korurken Courtney Fortson ve Dominique Johnson´ın sayılarıyla son bölüme 20 sayı önde girdi. Kalan bölümde dikkatli oynayan Banvit karşılaşmadan 92 ? 72 galibiyetle ayrıldı ve grubunda üst üste 3.galibiyetini almış oldu.
Haber: Erdem Özcan



Anahtar Kelimeler: BANVİT evinde zorlanmadı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli