Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Banvit - Ewe Baskets Oldenburg maçının ardından

Banvit - Ewe Baskets Oldenburg maçının  ardından

Banvit FIBA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu 2. karşılaşmasında Bandırma´da konuk ettiği Ewe Baskets Oldenburg´u 70 - 61 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında Banvit Baş Antrenörü Sasa Filipovski şu değerlendirmelerde bulundu : ´´Oyuncularımı tebrik ederim. Bugün zor fikstür içinde zor bir karşılaşma oynadık. Özellikle Jordan Theodore´un hücumda ve savunmada takımın liderliğini en iyi şekilde yaptığını düşünüyorum. Ayrıca bu zor fikstürde sağlam çıktığımız için oyuncularıma ayrı teşekkür ediyorum. Son olarak ise taraftarımız bugün müthiş bir atmosfer yarattılar. Başta UniBanvit olmak bizi buraya desteklemeye gelen bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.´´ dedi.
Ewe Baskets Oldenburg Baş Antrenörü Mladen Drijencic ise : ´´Öncelikle FIBA Şampiyonlar Ligi´nde bu tura kadar geldiğimiz için bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. Oynadığımız oyundan genel olarak memnunum fakat Şampiyonlar Ligi´nde Son 16 Turu´nun galibinin iki maçta belli olmasını biraz eleştirmeliyim. Bandırma´da oynamak zor. Çünkü Banvit burada çok iyi oynuyor ve taraftarları onlara çok destek veriyorlar. Ama bizim bu Şampiyonlar Ligi´nden edindiğimiz tecrübenin bize ligde yansıyacağını düşünüyorum.´´ dedi.
Haber : Ahmet Pesen



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli