Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

Banvit Gençleri, yoluna yenilgisiz devam etmek istiyor

Banvit Gençleri, yoluna yenilgisiz devam etmek istiyor

Bu sezon çıktığı 18 maçın 17´sini kazanıp normal sezon grubunu lider olarak tamamlayan, bu başarılı performansını final grubunda da sürdürerek, liderliğini koruyan Banvit Gençleri,

Bu sezon çıktığı 18 maçın 17´sini kazanıp normal sezon grubunu lider olarak tamamlayan, bu başarılı performansını final grubunda da sürdürerek, liderliğini koruyan Banvit Gençleri, Basketbol Gençler Ligi Final Grubu 9. hafta müsabakasında 27 Mart Çarşamba günü saat 14.00´da İzmir´de Gelişim Koleji Spor Salonu´nda Gelişim Koleji´ne konuk olacak. Mücadeleyi Polat Parlak, Alper Gökçebel ve Rahmi Güner hakem üçlüsü yönetecek.
Banvit´li gençler final grubunda geçtiğimiz hafta Bandırma´da konuk ettiği Türk Telekom´u 116 - 82 mağlup ederek, final grubunda yoluna kayıpsız devam ederek liderliğini korurken, Gelişim Koleji ise İzmir´de konuk olduğu Pınar Karşıyaka´ya 72 - 39´luk skor ile mağlup oldu. Banvit´in gençleri bu maçı da kazanarak liderliğini sürdürdüğü final grubundaki galibiyet serisine bir yenisini daha eklemek istiyor.
Haber Merkezi



  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı