Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Banvit, sanat ile sporu birleştiren ziyarete imza attı

Banvit, sanat ile sporu birleştiren ziyarete imza attı

Sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra gerçekleştirdiği okul ziyaretleriyle Bandırma´da basketbolun sevilmesi ve yaygınlaşması adına önemli çalışmalar yapan Banvit Basketbol Kulübü, Bandırma Amerikan Kültür Koleji´nde öğrencilerle bir araya geldi.

Ziyarette öğrenciler sanat yeteneklerini sergilerken, etkinlik sanat ile sporu bir araya getirdi.
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 25. hafta maçında deplasman da İstanbul Büyükşehir Belediyspor´a konuk olacak olan Banvit, haftada tek maça düşmesiyle birlikte okul ziyaretlerine yeniden ağırlık verdi.
Bandırma Amerikan Kültür Koleji´nde gerçekleştirilen etkinliğe Banvit Basketbol Kulübü Genel Menajeri Turgay Zeytingöz, Başantrenör Sasa Filipovski, oyunculardan Damian Kulig, Adonis Thomas, Berke Atar ve Erkin Şenel katıldı.
Söyleşinin ilk bölümünde sporcular hayattaki hedefleri ve hayallerini gerçeğe dönüştürmeyle ilgi düşüncülerini paylaşırken, daha sonra öğrenciler sırayla sahneye çıkarak hünerlerini sergiledi. İlk olarak şarkı söyleyerek başlayan sanat resitali, şiir, gitar, elektrogitar çalınması ve son olarak da modern dans gösterisiyle sona ererken ortaya oldukça renkli görüntülerin çıkmasına neden oldu.
Medeni cesaretlerini göstererek sahnede hünerlerini sergileyen öğrencilere Banvit Basketbol Kulübü´nden küçük birer sürpriz vardı. Başarılı sporcular minik hayranlarına Banvit Basketbol Kulübü´nün formalarını hediye ederek unutulmaz bir hediye vermiş oldular. Yaklaşık iki saat boyunca hem sporcular hem de öğrenciler doyasıya eğlenirken, ziyaret sonunda genç sporseverler Banvit´in devlerinden imza alıp, fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli