Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Banvit, sosyal medyanın şampiyonu

Banvit, sosyal medyanın şampiyonu

Basketbol sahalarında ortaya koyduğu iddiasını dijital dünyada da sergileyen Banvit Basketbol Kulübü, Sosyal Ligi şampiyon olarak tamamladı.


Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi´nde parkede heyecan dolu 30 haftalık normal sezon geride kalırken, ligin ana sponsoru Mitsubishi Electric Klima tarafından düzenlenen Sosyal Lig´in 2017-2018 sezonu şampiyonu Banvit oldu.
Sosyal medya kullanımının her geçen gün arttığı bu dönemde Banvit Basketbol Kulübü, parkede olduğu gibi dijital dünyada da adından söz ettirmeye devam ediyor.
Mitsubishi Electric Klima sponsorluğunda, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ile birlikte organize edilen #SosyalLig´de özel maç etiketleri (hashtag) lig boyunca sosyal medyada en çok paylaşılan takım Banvit oldu.
Turuncu ? Yeşilliler en yakın rakibinden % 10 daha fazla paylaşılarak Sosyal Lig´i zirvede tamamladı.
Banvit Basketbol Kulübü´nde Medya Sorumlusu olarak görev yapan Birkan Can ve Mustafa Kemal Makinacı, elde edilen bu başarıdan dolayı büyük mutluluk duyduklarını dile getirirken, amaçlarının kaliteli içeriklerle Banvit Basketbol markasını sosyal medyada en iyi şekilde temsil etmek olduğunu söyledi.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false