Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

BANVİT, TED Ankara Kolejini devirdi

BANVİT, TED Ankara Kolejini devirdi

Spor Toto Basketbol Süper Ligi 12.hafta karşılaşmasında Banvit, Ankara´da konuk olduğu Halk Enerji TED Ankara Kolejliler takımını 99-76 mağlup etti.

Spor Toto Basketbol Süper Ligi 12.hafta karşılaşmasında Banvit, Ankara´da konuk olduğu Halk Enerji TED Ankara Kolejliler takımını 99-76  mağlup etti.

Banvit´in yeni transferi Furkan Korkmaz ilk kez Banvit forması ile sahaya çıkarken Amerikalı yıldız oyuncu Jordan Theodore Spor Toto Basketbol Süper Ligi´ndeki 1000. sayısına ulaştı.

Banvi,t ilk çeyreğe Jordan Theodore ve Edo Muric´in sayıları ile başladı. Hücumda etkili oyunuyla öne geçen Banvit, savunmada da aynı reaksiyonu gösterse de ilk periyodu 28-18 önde tamamladı. İkinci çeyrekte Damian Kulig´in etkili oyununa Gediminas Orelik´in de dış şutlardaki isabeti eklenince farkı açan Banvit soyunma odasına 56-40 önde girdi. Üçüncü çeyrekte sistemli oyununu devam ettiren Banvit, Edo Muric ve Jeremy Chappell ile sayılar bulurken farkı açtı ve final periyoduna 86-55 önde girdi. Son periyotda dengeli oynayan Banvit, iyi oyunuyla karşılaşmadan 99-76 galibiyetle ayrıldı.

Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: BANVİT Ankara Kolejini devirdi
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı