Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Banvit, Tofaş´ı konuk ediyor

Banvit, Tofaş´ı konuk ediyor

Spor Toto Basketbol Süper Ligi 6. Hafta Karşılaşması´nda Banvit, Ntvspor´dan canlı olarak yayınlanacak maçta Bandırma´da Tofaş takımını misafir ediyor.

Spor Toto Basketbol Süper Ligi 6. Hafta Karşılaşması´nda Banvit, Ntvspor´dan canlı olarak yayınlanacak maçta Bandırma´da Tofaş takımını misafir ediyor.
Banvit 13 Kasım Pazar günü saat 15:00´de oynanacak olan karşılaşmada tüm basketbol severleri Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu´na bekliyor.
Ligde geçtiğimiz hafta deplasmanda Best Balıkesir´i 98-102 mağlup eden Banvit, kendi sahasında Anadolu Efes´e 83-89 mağlup olan Tofaş takımını misafir ediyor.
Lig tarihinde toplam 419 maça çıkan ve 256 galibiyet elde eden Banvit % 60 galibiyet yüzdesi tutturdu. Tofaş ile Banvit lig tarihinde bu zamana kadar 16 kez karşılaşırken Banvit 15 karşılaşmadan galibiyet ile ayrıldı. Yeşil-turunculu ekip kendi sahasında oynayacağı bu önemli maçı kazanarak ligdeki galibiyet serisini 6 maça çıkarmak istiyor.
Bandırma Kırmızı Final Gençlik´i konuk ediyor
Diğer yandan Türkiye Basketbol Ligi 9.Hafta Karşılaşması´nda Bandırma Kırmızı sahasında Final Gençlik takımını misafir ediyor.
Kırmızılı Gençler 13 Kasım Pazar günü saat 17:30´da başlayacak bu zorlu karşılaşmada seyircisinin desteğini bekliyor.
Geçtiğimiz hafta deplasmanda İstanbulspor Beylikdüzü takımı ile karşılaşan Bandırma Kırmızı sahadan 85-65 mağlubiyetle ayrılmıştı. Final Gençlik ise kendi sahasında konuk ettiği Samsun BŞB Anakent takımına ise 80-84´lük skorla mağlup oldu.
Ligde Bandırma Kırmızı´nın başarılı oyun kurucusu Hasan Emir Gökalp 15,6 sayı ortalaması ile oynarken aynı zamanda 4,6 asist ortalamasını yakaladı.
Bandırma Kırmızı kendi sahasında oynayacağı önemli mücadelede seyircisinin desteğini bekliyor. Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Banvit Tofaş konuk ediyor
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı