Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Banvit, Trabzonspor´u konuk edecek

Banvit, Trabzonspor´u konuk edecek

Spor Toto Basketbol Süper Ligi 9.Hafta Karşılaşması´nda Banvit, TBF TV´den canlı olarak yayınlanacak maçta Bandırma´da Trabzonspor Medical Park takımını misafir ediyor.

Banvit 4 Aralık Pazar günü saat 16:00´da oynanacak olan karşılaşmada tüm basketbolseverleri Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu´na bekliyor.
Ligde geçtiğimiz hafta deplasmanda Gaziantep Basketbol takımına 69-60 mağlup olarak ilk yenilgisini alan Banvit, kendi sahasında Tofaş´ı 86-80 mağlup eden Trabzonspor Medical Park takımını konuk ediyor. Bilyoner.com Haftanın Maçı olan bu karşılaşma dans şovları, gösteriler ve yarışmalar ile basketbol severlere unutulmaz bir gün yaşatacak.
Lig tarihinde toplam 422 maça çıkan ve 258 galibiyet elde eden Banvit % 60 galibiyet yüzdesi tutturdu. Trabzonspor Medical Park ile Banvit lig tarihinde bu zamana kadar 10 kez karşılaşırken Banvit 9 karşılaşmadan galibiyet ile ayrıldı. Banvit´in Milli oyuncusu Can Maxim Mutaf ise bu karşılaşma ile birlikte Banvit formasıyla 50. lig maçına çıkmış olacak.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Banvit Trabzonspor konuk edecek
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli