Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Banvit Yönetimininden Emniyet Müdürü ve Belediye Başkanına ziyaret

Banvit Yönetimininden Emniyet Müdürü ve Belediye Başkanına ziyaret

Yeni sezonda üç kulvarda birden mücadele edecek olan Banvit Basketbol Kulübü´nde Başkan Özkan Kılıç, Sportif Direktör Turgay Çataloluk, Genel Menajer Turgay Zeytingöz ve Kulüp Müdürü Kazım Güvenç, Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Soner Duran ve Bandırma Beled

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Banvit´te Başkan Özkan Kılıç, Sportif Direktör Turgay Çataloluk, Genel Menajer Turgay Zeytingöz ve Kulüp Müdürü Kazım Güvenç bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü´ne atanan Soner Duran´a nezaket ziyaretinde bulunan Banvit Basketbol Kulübü heyeti, burada yeni sezonla ilgili bilgilendirmede bulundu. Ziyaret sırasında Bandırma´daki sportif faaliyetlerin işleyişi hakkında bilgiler alan Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Soner Duran, kendisinin de basketbola olan ilgisinden ve yeni sezonda da spor alanlarında huzurun sağlanması konusunda üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini dile getirdi. Duran, Banvit Basketbol Kulübü´nün elde ettiği başarılardan Bandırma dışında görev yaptığı dönemde de haberdar olduğunu dile getirirken, yeni sezonda da aynı başarıların artarak devam etmesi temennisinde bulundu.
Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç, ziyarette başta Emniyet Müdürü Soner Duran olmak üzere tüm emniyet teşkilatına maçlar sırasında göstermiş oldukları özveriden dolayı teşekkür ederken, Duran´a da yeni görevinde başarılar dile. Başkan Kılıç, ziyaret sonunda arkasında isminin yazılı olduğu 10 numaralı formayı Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Soner Duran´a takdim etti.
BANDIRMA BELEDİYESİ´NDEN BANVİT´E DESTEK SÖZÜ
İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaretinin ardından Banvit Basketbol Kulübü Yönetiminin bir sonraki adresi Bandırma Belediyesi oldu. Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´yı makamında ziyaret eden Başkan Özkan Kılıç, Sportif Direktör Turgay Çataloluk, Genel Menajer Turgay Zeytingöz ve Kulüp Müdürü Kazım Güvenç burada yaklaşık bir saatlik bir görüşme gerçekleştirdi. Yeni sezonda mücadele edecek takım hakkında bilgi alan Dursun Mirza, geçen sezon işlerinin yoğun olmasından dolayı çok gelemediğini fakat bu sene maçlara daha çok geleceğini belirterek, Banvit Basketbol Kulübü bir değere her Bandırmalı´nın gereken değeri vermesi gerektiğinin de altını çizdi.
Banvit BK Başkanı Özkan Kılıç, Banvit Basketbol Kulübü´nün Bandırma´nın tanıtımında, ekonomisine katkı konusunda çok önemli bir yerde olduğuna değinirken, yeni sezonda hem Bandırma halkından hem de Bandırma Belediyesi´nden daha çok destek beklediğini belirtti. Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli