Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

BANVİT Ailesi Yeni Yıla Merhaba Dedi..

BANVİT Ailesi Yeni Yıla Merhaba Dedi..

Banvit Basketbol Kulübü, 23 Aralık Pazartesi günü düzenlenen Yeni Yıla Merhaba yemeğinde bir araya geldi. Oldukça neşeli geçen organizasyonda sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir 2014 Yılı temennisinde bulunuldu.

Banvit Basketbol Kulübü, 23 Aralık Pazartesi günü düzenlenen ``Yeni Yıla Merhaba`` yemeğinde bir araya geldi. Oldukça neşeli geçen organizasyonda sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir ``2014 Yılı`` temennisinde bulunuldu.
Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu Tesisleri`nde gerçekleştirilen organizasyonda, Beko Basketbol Ligi`nde mücadele eden Banvit BK ve Türkiye Basketbol 2. Ligi`nde mücadele eden Bandırma Kırmızı BK`nın oyuncu, teknik-idari kadroları, Banvit A.Ş yöneticileri, altyapı sporcuları ve kulüp personeli yer aldı. Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç`ın açılış konuşması ile başlayan yemek, Banvit A.Ş. kurucusu Vural Görener, Banvit A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Görener, Banvit A.Ş. Genel Müdürü Turgut Görener`in konuşmaları ile devam etti. Son derece keyifli geçen gecede sporculara, çalışan personele ve çocuklarına Kulüp Yönetimi tarafından çeşitli hediyeler dağıtıldı.     
Sıra ile söz alan Banvit BK Baş Antrenörü Dimitris Itoudis ve A Takım oyuncuları Banvit ailesinin bir parçası olmaktan ve kendilerine verilen destekten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Son olarak konuşan Genel Menajer Turgay Çataloluk ise 10 senedir içinde yer aldığı kulübün geldiği noktadan dolayı duyduğu gururu ifade ederken, 2014 yılında kulübün başarılarını taçlandırmak istediklerini belirtti. 
Banvit A.Ş Kurucusu Vural Görener`in kulüpte beşinci senelerini dolduran Takım Kaptanı Keith Simmons ve Charles Davis ile gecenin anısına fotoğraf çektirmesi sonrasında Davis`in renkli dansı ile devam eden gece, hediyelerin dağıtılması ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı