Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç:

Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç:

Beko Basketbol Liginde üst üste Bandırmada, Pınar Karşıyaka ve Fenerbahçe Ülkeri konuk edecek olan Banvitspor, hazırlıklarını baş antrenörleri Orhun Enenin gözetiminde sürdürüyor.

Beko Basketbol Ligi`nde üst üste Bandırma`da,  Pınar Karşıyaka ve Fenerbahçe Ülker`i konuk edecek olan Banvitspor, hazırlıklarını baş antrenörleri Orhun Ene`nin gözetiminde sürdürüyor. Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç, her iki karşılaşmayı da kazanarak, yeniden liderlik koltuğuna oturmak istediklerini belirtti. Her iki maçın da zor ama kaliteli geçerek, Euro Lig düzeyinde olacağına inandığını vurgulayan Kılıç, "Önce, çarşamba günü Pınar Karşıyaka maçını kazanmak istiyoruz" dedi.
Geçtiğimiz hafta deplasmanda 80-73 yenildikleri maçta hakemler ve gözlemcinin kural dışı uygulamaları ile yenilginin zeminini hazırladıklarının altını çizen Kılıç, "Bu amaçtaki hataların peşini bırakmayacağız. Önce Tahkim Kurulu`na, oradan da sonuç alamazsak spor mahkemesine başvuracağız" diye konuştu.
Banvit Basketbol Kulübü olarak play-off`a yükselmeyi değil, şampiyonluğu yakalamayı amaçladıklarını vurgulayan Kılıç, "Artık Banvitspor için şampiyonluk zamanının geldiğine inanıyorum" dedi.
Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu