Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

BANVİT Dimitris İtoudis ile Anlaştı

BANVİT Dimitris İtoudis ile Anlaştı

BANVİT Basketbol Kulübü, Zeljko Obradovicin yardımcısı Yunan Dimitris Itoudis, Bandırma ekibinin yeni koçu oldu. 2+1 yıllık mukavele imzalanan Dimitris İtoudis, Size vereceğim tek söz çok fazla çalışmak olacaktır dedi.

BANVİT Basketbol Kulübü, Zeljko Obradovic`in yardımcısı Yunan Dimitris Itoudis, Bandırma ekibinin yeni koçu oldu. 2+1 yıllık mukavele imzalanan Dimitris İtoudis, "Size vereceğim tek söz çok fazla çalışmak olacaktır" dedi. 
İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Özkan Kılıç, " Orhun Ene`den, çok iyi arkadaş ve dost olarak ayrıldık. Yeni koçumuza gelince ben çok mutluyum. Dimitris, bizim çok uzun zamandan beri bildiğimiz ve takip ettiğimiz bir koç. Onun da bizim gibi idealist, heyecanlı ve basketbol için varını yoğunu ortaya koyan karakteri var. Ailemize, Bandırma`mıza ve Türk basketboluna hayırlı olur" dedi. 
Kendisini alkışlarla karşıladıkları için teşekkür ederek konuşmasına başlayan Banvit`in yeni koçu Dimitris İtoudis, şampiyonluk için söz vermeyi sevmediğini belirterek, "Bu kadar seneden sonra bana koçluk görevi veren Banvit ile çalışmaktan onur duyacağım. Size vereceğim tek söz çok fazla çalışmak olacaktır. Genç oyunculara önem veren ve bu spora saygı duyduğunu gösteren kulübün bir parçası olmaktan çok mutluyum" diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı