Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Banvit, NBAnın resmi ortağı oldu

Banvit, NBAnın resmi ortağı oldu

Gıda sektöründe tüketicilerine 45 yıldır hizmet veren Banvit, bu yıl NBAin Türkiye resmi ortağı oldu.

Gıda sektöründe tüketicilerine 45 yıldır hizmet veren Banvit, bu yıl NBA`in Türkiye resmi ortağı oldu.
İstanbul, 4 Ekim 2013 - Amerikan Ulusal Basketbol Ligi NBA ve Türkiye`nin önde gelen gıda kuruluşlarından Banvit, NBA ile Türkiye`de iş ortağı yapan bir anlaşmaya imza attı. Ortaklık, Banvit`i NBA Global Games İstanbul 2013 sponsoru olarak da konumlandırıyor.
Banvit Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Görener, "Gençleri spora teşvik etmek amacıyla altyapı çalışmaları, basketbol okulları, sokak basketbolu turnuvaları gibi eğitici faaliyetler dışında tesisleşme çalışmalarına da eğilerek Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu ile Bandırma, Erdek ve Gönen`e açık basketbol sahaları kazandırdıklarını ifade etti. 
Görener, 45 yıldır tüketicilerine hizmet veren bir gıda markası olan Banvit`in, 20 yıldır basketbolun içinde yer aldığını, bundan sonra NBA ile işbirliği içerisinde gençlere yönelik köklü projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini söyledi. 
NBA`in Küresel Pazarlama Ortaklıklarından Sorumlu Üst Düzey Başkan Yardımcısı Emilio Collins, ortaklık için "NBA olarak Banvit ile birlikte Türkiye`de bir ortaklığa imza atıyor olduğumuz için çok heyecanlıyız." dedi.
Eylül ayında Banvit, NBA`in efsane oyuncularından Muggsy Bogues ile birlikte 25 çocuğun yer aldığı bir basketbol etkinliğini desteklediğine değinen Collins, "Ortaklık, resmi olarak Ülker Sports Arena`da 5 Ekim`de oynanacak 2012 Batı Konferansı Şampiyonu Oklahoma City Thunder ve Fenerbahçe Ülker arasında oynanacak müsabaka ile başlayacak. Banvit, bu karşılaşmada özel ürünlerini ziyaretçilere sunacak ve Banvit Dance Cam etkinliğinin sponsoru olacak." dedi.
Ortaklığın anonsundan önce Banvit Alt Yapı Takımı, NBA Koçlarından Neal Meyer ve NBA`in efsane oyuncuları Vlade Divac ve Peja Stojakovic`in de yer aldığı bir basketbol eğitim programına katıldı. Ayrıca, Face Team akrobatik smaç takımı, Banvit ve Oklahoma City Thunder takımlarının maskotları da ortaklığın duyurulduğu toplantıya gösterileri ile renk kattılar.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false