Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

Banvit, Partizan NIS takımını konuk edecek

Banvit, Partizan NIS takımını konuk edecek

Eurocup E Grubunda 7.hafta karşılaşmasında Banvit, Bandırma'da Partizan NIS'i konuk ediyor. 26 Kasım Çarşamba günü Banvit Kara Ali Acar Spor Salonunda saat 19:00'da başlayacak olan karşılaşma NTV Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.

Eurocup E Grubunda 7.hafta karşılaşmasında Banvit, Bandırma’da Partizan NIS’i konuk ediyor. 26 Kasım Çarşamba günü Banvit Kara Ali Acar Spor Salonunda saat 19:00’da başlayacak olan karşılaşma NTV Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.
Eurocup E Grubunda averajla 2.sırada bulunan Banvit zirve yarışı için sahaya çıkıyor. E Grubunda 2.hafta Partizan’da karşılaşan iki takımdan Banvit sahadan 61 – 77’lik skorla galip ayrılmıştı. Banvit, Eurocup’ta bu sezon evinde oynadığı her karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı. Serisini Partizan NIS karşısında da sürdürmek isteyen Banvit, bu zorlu karşılaşmaya tüm basketbol severleri bekliyor.
Eurocup’ta geride kalan haftada Banvit İsrail deplasmanın da Hapoel Jerusalem karşısında sahadan galibiyetle ayrılırken, Partizan NIS kendi sahasında Lietuvos Rytas’a 76 – 85 mağlup oldu.



  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı