Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Banvit´e kutlama ziyaretleri sürüyor

Banvit´e kutlama ziyaretleri sürüyor

Tarihinde ilk kez Türkiye Kupası´nı kazanan Banvit Basketbol Kulübü´ne kutlama ziyaretleri devam ediyor.

Banvit Basketbol Kulübü kulüp tesislerinde Bandırmaspor yöneticilerini konuk etti.
Bandırmaspor Başkanı Erhan Elmastaş ve kulüp yöneticilerinin Banvit´e yaptığı ziyarette, konuklar çok sıcak ve samimi bir şekilde karşılandı.
Ziyarette konuşan Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş Banvit´in tarihi başarısını tebrik ettikten sonra, Banvit BK Başkanı Özkan Kılıç´a çiçek takdim etti.
Özkan Kılıç ise Erhan Elmastaş´a hatıra olarak 1 numaralı şampiyonluk formasını hediye ederken, Bandırmaspor´lu yöneticiler getirdikleri baklavayı oyuncu ve teknik kadroya ikram ettiler.
Bandırma Ticaret Odası´ndan Banvit´e kutlama ziyareti
Türkiye Kupası´nı kazanan Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç ve Banvit A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Görener, Banvit A.Ş. tesislerinde Bandırma Ticaret Odası yetkililerini ağırladı.
Bandırma Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kılkışlı ve yönetim kurulu üyeleri, Banvit BK Başkanı Özkan Kılıç ve Banvit A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Görener´i şirket binasında ziyaret ettiler.
Banvit´in kazandığı Türkiye Kupası ile Bandırma´nın gururu olduklarını kaydeden Bandırma Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kılkışlı´ya, Banvit BK Başkanı Özkan Kılıç tarafından kulüp adına 1 numaralı şampiyonluk forması hediye edildi.

Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli