Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Banvit´in en büyük kozu: Taraftarlar

Banvit´in en büyük kozu: Taraftarlar

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 4. hafta maçında 28 Ekim Cumartesi 13.00´te Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu´nda Trabzospor´u konuk edecek Banvit´te, Başantrenör Sasa Filipovski geride kalan haftalar ve Trabzonspor maçı hakkında açıklamalarda bulunurken,

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 4. hafta maçında 28 Ekim Cumartesi 13.00´te Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu´nda Trabzospor´u konuk edecek Banvit´te, Başantrenör Sasa Filipovski geride kalan haftalar ve Trabzonspor maçı hakkında açıklamalarda bulunurken, en büyük kozlarının taraftar olduğunu özellikle dile getirdi.
Sezona zorlu bir fikstürle başladıklarını fakat çıktıkları son üç maçı kazandıklarına değinen Sasa Filipovski, ´´Takımım şu anda toparlanma sürecinde ve özgüven açısından da bu galibiyetler çok önemliydi. Çünkü sezona iyi başlayamamıştık. Hala yeni bir takımız ve oyuncularım sistemi şu anda daha iyi anlıyor. Gelişimimiz açısından birbirimizi daha iyi anlamaya ihtiyacımız var. Bu doğrultuda herkes çok sıkı çalışıyor.´ dedi.
Zorlu Trabzonspor maçı öncesinde en büyük güçlerinin taraftar olduğuna değinen Sasa Filipovski, ´´Taraftarımıza çağrıda bulunmak istiyorum. Geçen sezon onların da desteğiyle çok büyük başarılara imza attık. Bu sene de aynı başarıları tekrarlamak için onların desteğine her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Eğer onlar salonu doldurup tam anlamıyla deplasmana çevirirlerse, burada yenemeyeceğimiz takım yok diye düşünüyorum. Cumartesi günü erken saatte oynayacağımızı biliyorum fakat salonun dolacağına da yürekten inanıyorum´´ diye konuştu.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Banvit büyük kozu Taraftarlar
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli