Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Banvit´in gençleri İstanbul deplasmanında

Banvit´in gençleri İstanbul deplasmanında

Basketbol Gençler Ligi Final Grubu 7. hafta maçında Banvit Gençler Ligi Takımı, 14 Mart Çarşamba 14.00´te Cebeci Spor Salonu´nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor´a konuk olacak.

Basketbol Gençler Ligi Final Grubu 7. hafta maçında Banvit Gençler Ligi Takımı, 14 Mart Çarşamba 14.00´te Cebeci Spor Salonu´nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor´a konuk olacak. Mücadeleyi Can Mavisu, Taylan Öztürk ve Gürkan Özkan hakem üçlüsü yönetecek. Banvit gençleri, play-off sıralamasında avantaj elde etmek için bu önemli maçı kazanmak istiyor.
İlk gruplarda aldıkları galibiyet ve mağlubiyetleri final grubuna taşıyacak olan takımlar normal sezonda aynı grupta yer aldıkları takımlar ile final grubunda karşılaşmayacaklar. Final grubunda birbirleri ile oynayacakları deplasmanlı çift ayak 10 maçın sonunda ilk 8´e kalan takımlar Play-off´a yükselecek. İki maç üzerinden oynanacak play-off serileri sonrasında, rakiplerine sayı üstünlüğü sağlayarak son dörde kalan alan ekipler, BGL Dörtlü Finali´ne kalma hakkını elde edecek.
Haber Merkezi
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli