Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Banvit´in maç programı belli oldu

Banvit´in maç programı belli oldu

Banvit Basketbol Kulübü, yeni sezon hazırlık çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Banvit Basketbol Kulübü, yeni sezon hazırlık çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
Bu sezon yeni transferleriyle Spor Toto Basketbol Ligi ve Avrupa´da istikrarlı grafiğini sürdürmek isteyen yeşil-turunculu ekibin hazırlık maç ve özel turnuva programı belli oldu.
Yaklaşık olarak iki haftadır yeni sezon çalışmalarına Bandırma´da devam eden Banvit hazırlık döneminde yurt içi ve yurt dışında toplam 10 hazırlık karşılaşması oynayacak.
Bandırma´daki hazırlıklarının hemen ardından dün Slovenya´ya hareket eden Banvit burada Anadolu Efes, Çin 1.Ligi ekiplerinden Jiangsu Dragons, Rusya 1.Lig ekiplerinden Lokomotiv Kuban, Slovenya 1.Lig ekiplerinden Krka Novo ve Zlatorog Lasko ile hazırlık karşılaşmaları oynayacak.
Slovenya´daki kampın ardından 13 Eylül tarihinde yurda dönecek olan yeşil-turunculu ekip 21-24 Eylül tarihlerinde Bursa´da düzenlenecek olan Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası´na katılarak burada Tofaş ve Yunanistan 1.Lig ekiplerinden AEK ile karşılaşacak.
Bursa´daki hazırlık turnuvasının ardından Banvit, İstanbul´da 28 Eylül tarihinde Beşiktaş Sompo Japan ve 29 Eylül tarihinde İstanbul BŞB ile hazırlık karşılaşmaları oynayacak.
Yeşil-turunculu ekip hazırlık karşılaşmaları sonrası Bandırma´ya dönerek sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde devam edecek.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Banvit programı belli oldu
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı