Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Banvit´in, yeni sezon hazırlık programı belli oldu

Banvit´in, yeni sezon hazırlık programı belli oldu

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bolu´da kamp yapan Banvit Basketbol Kulübü sporcuları çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bolu´da kamp yapan Banvit Basketbol Kulübü sporcuları çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
Bu sezon yeni transferleriyle Türkiye Basketbol Süper Ligi ve Avrupa´da istikrarlı grafiğini sürdürmek isteyen yeşil-turunculu ekibin hazırlık maç ve özel turnuva programı belli oldu.
Bolu kampının hemen ardından 3 Eylül´de İtalya´ya hareket edecek olan Banvit burada İtalya Birinci Ligi ekiplerinden Vanoli Cremona, Enel Brindisi ve Auxilium Torino ile hazırlık karşılaşmaları oynayacak 8 Eylül tarihinde yurda dönecek olan yeşil-turunculu ekip çalışmalarının Bandırma ayağında 12-13 ve 15 Eylül tarihlerinde sırası ile Pınar Karşıyaka, Rönesans Ted Ankara Kolejliler ve İstanbul Büyükşehir Belediye ile karşılaşacak.
Bandırma´daki hazırlık karşılaşmalarının ardından Hollanda´da Almanya´nın Brose Basket ve Fraport Skyliners Frankfurt ve Hollanda´nın Landstede Basket Zwolle takımlarının katılacağı Brose Basket Turnuvasında boy gösterecek olan Banvit 22 Eylül tarihinde Türkiye´ye dönerek çalışmalarına İstanbul´da devam edecek.
Banvit sezon hazırlıkları kapsamında son olarak İstanbul Abdi İpekçi Salonunda bu sezon 10.kez düzenlenecek olan Uluslararası Geleneksel TÜBAD-BANVİT Turnuvasında ter dökecek. 25-26-27 Eylül tarihlerinde düzenlenecek turnuvaya Banvit´in yanı sıra Anadolu Efes, Galatasaray ve Avrupa Basketbolunun devlerinden CSKA Moskova katılacak.
Yeşil-turunculu ekip turnuva sonrası Bandırma´ya dönerek sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde devam edecek.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli