Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

BANVİTin Yıldızları 2014 Takviminde Birarada

BANVİTin Yıldızları 2014 Takviminde Birarada

Banvit Basketbol Kulübünün adı sportif başarıların yanısıra sosyal alandaki etkinliklerle de anılmaya devam ediyor. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Bandırma Şubesi ve Banvit işbirliğiyle 2007 yılında, okula gidemeyen kız çocuklarına destek v

Banvit Basketbol Kulübü`nün adı sportif başarıların yanısıra sosyal alandaki etkinliklerle de anılmaya devam ediyor. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Bandırma Şubesi ve Banvit işbirliğiyle 2007 yılında, okula gidemeyen kız çocuklarına destek vermek amacıyla başlatılan "Kızlar Banvit`le Okula" projesi, 2014 yılı ile birlikte 7. yaşını kutluyor. Banvit Basketbol Kulübü A Takımı oyuncuları, proje kapsamında hazırlanan 2014 takviminde yine kız öğrencilerle birlikte objektiflerin karşısına geçti. Yıldız basketbolcular gönüllü olarak projeye destek vermek için yine ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiler.
Banvit`li yıldız basketbolcuların yer aldığı takvim, eğitim olanaklarına ulaşmakta güçlük çeken ilköğretim kademesindeki 100 kız çocuğunun yararlandığı burs programının tanıtımına destek vermek, kız çocuklarının okula gönderilememe sorununa parmak basmak ve takvim satışlarıyla ÇYDD Bandırma Şubesi`nin sürdürdüğü üniversite burs havuzuna mali kaynak yaratmak amacıyla hayata geçirildi.
Fotoğraf çekiminden, konsept geliştirme, grafik düzenleme ve tanıtım filmi çalışmasına kadar tüm süreçlerin gönüllü profesyoneller tarafından gerçekleştirildiği takvim çalışması, bu yıl da birbirinden renkli karelere sahne oldu. Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu Tesisleri`nde yapılan çekimler oldukça neşeli ve keyifli anlara sahne olurken, söz konusu projede yer alan kız öğrenciler de çekimlerdeki doğallıkları ve sevecenlikleriyle dikkat çektiler.
Banvit, Kızlar Banvit`le Okula projesi ve bu proje kapsamında gerçekleştirilen uygulamalar ile 2013 yılı Nisan ayında Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği ve Avrupa Komisyonu desteği, CSR Europe ve Business in the Community liderliğinde yürütülen Avrupa Kurumsal Sosyal Sorumluluk Programı kapsamında ilköğretim alanında eğitime sağladığı katkılarla "Kaynak Kullanımı" dalında 2.`lik ödülüne lâyık görülmüştü.
Takvimler Banvit Basketbol Kulübü ve ilgili satış noktalarında satışa sunulacak. Elde edilecek gelirler ise Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Bandırma Şubesi`ne bağış olarak aktarılacak.
Konuyla ilgili olarak konuşan Banvit Basketbol Kulübü Genel Menajeri Turgay Çataloluk; "Kulüp olarak bu takvimin oluşmasına bu yıl da destek vermekten dolayı büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz. Çekimler de zaten bu anlayış içinde oldukça keyiflere anlara sahne oldu. Geliri, proje kapsamındaki kız çocuklarımızın eğitim ihtiyaçları için kullanılacak olan takvimlerimize bu yılda ilginin yüksek düzeyde olacağını tahmin ediyoruz." dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli