Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Banvit´li basketçiler öğrencilerle bir araya geldi

Banvit´li basketçiler öğrencilerle bir araya geldi

Banvit basketbolcuları, Bandırma Enerjisa Fen Lisesi´ne konuk oldu.

Banvit basketbolcuları, Bandırma Enerjisa Fen Lisesi´ne konuk oldu.
Spor Toto Basketbol Süper Ligi´nde yoluna emin adımlarla devam eden Türkiye Kupası Şampiyonu ve FIBA Şampiyonlar Ligi İkincisi Banvit Basketbol Kulübü aynı zamanda sosyal sorumluluk kapsamında da öğrencilerle bir araya gelmeye devam ediyor.
Banvit ligde Darüşşafaka Doğuş ile oynayacağı Play-Off çeyrek final karşılaşmaları öncesinde Bandırma Enerjisa Fen Lisesi öğrencileri ile okul spor salonunda bir araya geldi. Öğleden sonra gerçekleşen etkinliğe Banvit Baş Antrenörü Sasa Filipovski, Banvit Yardımcı Antrenörü Rüçhan Tamsöz ve oyuncular Gasper Vidmar, Edo Muric ve Furkan Korkmaz katıldı.
Okulun konferans salonunda yoğun sevgi gösterileri ile karşılaşan Banvit Basketbol Kulübü teknik heyet ve oyuncuları düzenlenen panelde öğrencilerin sorularını yanıtladı.
Öğrencilerin basketbol ve oyuncuların günlük yaşantıları ile ilgili sorular sorduğu konferans oldukça keyifli geçti.
Renkli anlara sahne olan panel fotoğraf çekimleri ile son bulurken okul müdürü Ersin Öztay, oyuncu ve teknik ekibe özel olarak hazırlanan plaketleri takdim etti. Daha sonrasında ise Gasper Vidmar ve Furkan Korkmaz konferansta soru soran öğrencilere çeşitli hediyeler verirken ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile son buldu. Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli