Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Banvitspor Baş Antrenörü Filipovski: ?İlk yarıda iyi, ikinci yarıda kötü oynadık?

Banvitspor Baş Antrenörü Filipovski: ?İlk yarıda iyi, ikinci yarıda kötü oynadık?

Beşiktaş Baş Antrenörü Ufuk Sarıca: ?9 sayıdan geri gelmemiz, takım olduğumuzu gösterir?

Banvitspor Baş Antrenörü Sasa Filipovski, Beşiktaş Sompo Japan yenilgisini değerlendirirken, ?İkinci yarıda istediklerimizi yapamadık? dedi.
Filipovski, maçın iki ayrı fotoğrafı bulunduğunu vurgularken, şunları söyledi:
?Maçın ilk yarısında istediklerimizi yaptık. Topu iyi paylaştık. İyi oynadık. Ancak ikinci yarıda savunmamız yumuşadı. Rakibimizin içeriden oynamasına izin verdik. Dış atışlara engel olamadık. Topu iyi paylaşamadık. İkinci yarıda iyi oynayamadık ve kaybettik. Beşiktaş´ı kutluyorum.?
Beşiktaş Baş Antrenörü Ufuk Sarıca:
?9 sayıdan geri gelmemiz, takım olduğumuzu gösterir?
Bandırma´da, Banvitspor´u 80-69 yenen Beşiktaş Sompo Japan Baş Antrenörü Ufuk Sarıca, terör olaylarının bitmesi gerektiğini, bunlara alışmanın mümkün olmadığını belirterek başladığı konuşmasında, ?Çok iyi bir takım olan Banvitspor önünde çok değerli bir galibiyet aldık. 9 sayıdan geri gelmemiz, takım olduğumuzu gösterir? dedi.
İlk yarıda iyi oynamadıklarını, ancak ikinci yarıda güzel asistler ve dışarıdan atışlarla galibiyete ulaştıklarını belirten Sarıca, hakemlerin de her iki takım adına dengeli ve başarılı bir yönetim gösterdiklerini sözlerine ekledi.
Banvitspor´lu Tolga Geçim:
?İkinci yarıda iyi oynamadık?
Banvitspor´lu Tolga Geçim, ?İkinci yarıda kötü oynadık ve kaybettik? dedi.
Bandırma´da, Beşiktaş Sompo Japan´a 80-69 kaybettikleri maçı değerlendiren Geçim, ?Maça iyi başladık ve öne geçtik. Ancak ikinci yarıda iyi oynayamayarak kaybettik? diye konuştu.
İkinci yarıda rakibe çok sayıda ofansif ribaunt vermelerinin de yenilgilerinde etken olduğuna işaret eden turuncu-yeşilli takım oyuncusu Tolga Geçim, Beşiktaş´ı kutladı.
Haber : Önder Balıkçı



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli