Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Banvitspor Baş Antrenörü Orhun Ene: Ligin en zor dönemleri yaşanıyor

Banvitspor Baş Antrenörü Orhun Ene: Ligin en zor dönemleri yaşanıyor

Banvitspor Baş Antrenörü Orhun Ene, Kara Ali Acar Spor Salonunda oynayarak, 80-72 kazandıkları Türk Telekom maçını değerlendirirken, Şu anda ligin en zor dönemini yaşıyoruz dedi.

Banvitspor Baş Antrenörü Orhun Ene, Kara Ali Acar Spor Salonu`nda oynayarak, 80-72 kazandıkları Türk Telekom maçını değerlendirirken, "Şu anda ligin en zor dönemini yaşıyoruz" dedi.
BEKO Basketbol Ligi`nin altında ve üstünde yer alan takımların, maçlara çok iyi konsantre olduklarına dikkati çeken Ene, şunları söyledi:
"Türk Telekom maçında savunmada iyiydik ama yakaladığımız boş toplarda başarılı değildik. 3`lük yüzdemiz sadece % 18`de kaldı. Maçın tamamını kontrolümüzde götüremedik. Ancak dördüncü periyottaki etkili oyunumuzla kazanmayı başardık" 
Avrupa Kupası`nda yer alacakları yeni grubu da değerlendiren Ene, "Grubumuzda, birbirine dek takımlar yer alıyor. Biz, bundan önceki grubumuzda dört galibiyetle son anda gruptan çıkmıştık. Bu grupta da zorlu maçlar oynayacağız. Hiçbir takımın, grubu galibiyetsiz tamamlayacağını düşünmüyorum. Averaj bile gruptan çıkacak takımları belirleyebilir. Ancak deplasmanda alınacak her galibiyetin çok önemli olacağını düşünüyorum."
Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı