Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Banvitspor Baş Antrenörü Orhun Ene: Başarımızın sırrı aile olmamızda

Banvitspor Baş Antrenörü Orhun Ene: Başarımızın sırrı aile olmamızda

Banvitspor Baş Antrenörü Orhun Ene, başarılarının sırrının bir aile ortamı oluşturmalarında olduğunu açıkladı. Anadolu Efesi elemelerinin ardından basın toplantısında düşüncelerini açıklayan Ene, şunları söyledi:

Banvitspor Baş Antrenörü Orhun Ene, başarılarının sırrının bir aile ortamı oluşturmalarında olduğunu açıkladı. Anadolu Efes`i elemelerinin ardından basın toplantısında düşüncelerini açıklayan Ene, şunları söyledi:
"Aslında bu maç bir koç olarak benim için kolaydı. Çünkü takımımda finale çıkmaya inanmış 12 yürekli oyuncu vardı. Tabii ki  ligde finale yükselmek, Banvitspor tarihi için büyük bir başarıdır. Ancak ben bunu, kendi açımdan bir kişisel başarı olarak görmüyorum. Ne zaman ki, şampiyon olarak büyük bir kupa kaldırırız, kendimi ancak o zaman başarılı sayarım. Banvitspor ailesi olarak bu yıl çok iyi kenetlendik. Hepimiz tek yürek olduk. Düşüş dönemlerimizde bile hep kenetlendik. Aramızda tek çürük meyve bile olmaması, başarımızın anahtarıydı. Oyuncularımız da büyük bir olgunluk içinde mücadele ettiler. Böylece de emeklerinin karşılığını aldılar."
Basın mensuplarına da takıma destekleri nedeniyle teşekkür eden Ene, Galatasaray ile oynayacakları final maçını değerlendirirken, "Galatasaray, iyi basketbol oynayan ve uzun süredir yenilmeyen bir takım. Bu takımı, en son biz yenmiştik. Kupada da rakibimize şanssız bir şekilde elenmiştik. Finalin güzel bir seri olacağını düşünüyorum. Artık hedefimiz şampiyonluk kupasını kaldırmaktır."


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli