Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Banvitspor Baş Antrenörü Ernak: Önemli bir basamağı geçtik”

Banvitspor Baş Antrenörü Ernak:  Önemli bir basamağı geçtik”

Banvitspor Baş Antrenörü Selçuk Ernak, Türk Telekom önünde, dördüncü periyottaki karakterli oyunumuzla kazandık” dedi.

Banvitspor Baş Antrenörü Selçuk Ernak, Türk Telekom önünde, dördüncü periyottaki karakterli oyunumuzla kazandık” dedi. Türk Telekom'un, ligin güçlü takımları arasında yer aldığına dikkati çeken Ernak, şu değerlendirmede bulundu:
İlk beş dakika içinde istediğimiz oyunu sergileyemedik. Ancak daha sonra toparlandık. Ancak çok kolay atışları kaçırıyoruz. Buna rağmen benim için önemli olan oyuncularımın birlikte, çok iyi mücadele vermeleriydi. Buna paralel şekilde son periyottaki karakterli oyunumuzla kazanmayı başardık. Önemli bir basamak geçtik. Ancak bu hafta Gaziantep'te zorlu bir deplasman maçımız var. Bu maçtan da iyi bir sonuçla dönmeliyiz.”
Türk Telekom Baş Antrenörü Sunter: Çok top kaybettik”
Türk Telekom Baş Antrenörü Ercüment Sunter, Banvitspor önünde çok top kayıplarının yenilgilerini hazırladığını belirtti. Banvitspor deplasmanlarının her zaman zor geçtiğine işaret eden Sunter, şunları söyledi:
İki takım da iyi mücadele etti. Ancak çok top kaybı yapmamız, yenilgimize neden oldu. Bu maç, play-off mücadelesi vermesi açısından iki takım için de önemliydi. Maçı kazanan Banvitspor, bir adım öne geçti. Ancak bundan sonraki maçlarımızda play-off mücadelemizi sürdüreceğiz. Banvitspor'u kutluyorum.”
Haber Önder Balıkçı



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli