Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Banvitspor´da çalışmalar başladı

Banvitspor´da çalışmalar başladı

Banvit Basketbol Kulübü, Baş Antrenör Sasa Filipovski gözetiminde yeni sezon hazırlıklarına Baş Antrenör Sasa Filipovski gözetiminde başladı.

Banvit Basketbol Kulübü, Baş Antrenör Sasa Filipovski gözetiminde yeni sezon hazırlıklarına Baş Antrenör Sasa Filipovski gözetiminde başladı. Bu sezon, yeni transferleriyle Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ve FİBA Şampiyonlar Ligi´nde istikrarlı grafiğini sürdürmek isteyen yeşil-turunculu takım, ilk antrenmanını kulüp tesislerinde gerçekleştirdi. Banvitspor´un ilk antrenmanında, yeni transferler Jake Odum, Adonis Thomas, Angelo Caloiaro ve Can Altıntığ´ın dışında, ?Bandırma Kırmızı? kadrosunda bulunan genç oyuncular da yer aldı. Milli Takım kamplarında bulunan Gasper Vidmar, Damion Kulig ve Tolga Geçim´in yanı sıra hafta sonunda takım ile antrenmanlara başlayacak olan Tony Taylor ise katılmadı.
Baş Antrenör Sasa Filipovski, idman öncesi yaptığı konuşmada oyunculardan beklentilerini dile getirdi. Antrenmanın ilk bölümünde ısınma ve kondisyon çalışmaları yapan yeşil-turunculu takım, daha sonra iki gruba ayrılarak tek potada, pozisyonlara göre fundamental şut çalışması gerçekleştirdi

Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli