Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Banvit´te ilk hedef Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı

Banvit´te ilk hedef Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı

Banvit Basketbol Sportif Direktörü Turgay Çataloluk ?Bu sezon tarihimizde ilk kez oynayacağımız Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı için hazır olmak istiyoruz? dedi.

Banvit Basketbol Sportif Direktörü Turgay Çataloluk ?Bu sezon tarihimizde ilk kez oynayacağımız Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı için hazır olmak istiyoruz? dedi.
Banvit Basketbol Sportif Direktörü Turgay Çataloluk, yaklaşan 2017-2018 basketbol sezonu ve takımın durumu ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.
Çataloluk, gazetecilere yaptığı açıklamada şunları kaydetti: ?Geçtiğimiz sezon Kulübümüz açısından oldukça başarılı geçti. Tarihimizde ilk kez Türkiye Kupası´nı kazanmamız ve ayrıca FIBA Şampiyonlar Ligi´nde oynadığımız Avrupa Finali bizleri ve şehrimizi çok mutlu etti. Sezon bittikten sonra da bu başarıyı sağlayan oyuncularımıza ve antrenörümü ze doğal olarak diğer takımlardan pek çok teklif geldi. Bu tekliflerin sonucunda bazı oyuncularımız ayrıldı ve bazıları ile de biz devam etmek istemedik. Şu an itibarı ile Baş Antrenörümüz Saso Filipovski ve teknik ekibimiz, sporcularımızdan Damien Kulig, Tolga Geçim, Metehan Akyel ve takım kaptanımız Gasper Vidmar ile yolumuza devam ediyoruz. Yeni transferlerimizden bahsedecek olursak; yerli oyuncu olarak Can Altıntığ, yabancı oyuncu olarak Tony Taylor, Jake Odum ve Angelo Caloiaro ile anlaşmış durumdayız. Kadromuza 1 tane daha yabancı oyuncu ekleyip transferi tamamlamak istiyoruz. Bu sene yine kadromuzun diğer oyuncularını, altyapımızdan yetiştirdiğimiz ve TBL takımımız Bandırma Kırmızı ?da forma giyen genç sporcularımız oluşturacak. Teknik ekibimiz, sezon başında oluşturacağımız geniş kadromuzda Erkan Yılmaz, Rıdvan Öncel, Erkin Şenel, Berke Atar, Emir Gökalp ve Şeyhmuz Yılmaz gibi genç oyuncularımızı değerlendirme fırsatı bulacaklar. Sezon içinde de onlardan maksimum derecede faydalanmayı ümit ediyoruz. Bu sene, 10.Ağustos tarihi itibarı ile çalışmalarımıza Bandırma´da kendi tesislerimizde başlayıp daha sonrasında da Eylül ayı başından itibaren hazırlık maçları oynamak üzere turnuvalara katılmayı planlıyoruz. Bu sezon yine tarihimizde ilk kez oynayacağımız Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı için hazır olmak istiyoruz. Daha sonrasında da Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi, FIBA Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Kupası karşılaşmalarıyla dolu yoğun maç programına girmiş olacağız. Yeni kurduğumuz takımımızdan beklentimiz, bu sene de boy gösterdiğimiz tüm kulvarlar da sonuna kadar mücadele eden ve pes etmeyen bir yapıda ve karakterde olmaları.? Haber Merkezi



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli