Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

BANVİTte 10.Yıl Kutlaması..

BANVİTte 10.Yıl Kutlaması..

Beko Basketbol Liginin güçlü takımlarından Banvitte yaklaşan play-off maçları öncesinde kulüpte on yılını geride bırakan isimler için kutlama yapıldı.

   Beko Basketbol Ligi`nin güçlü takımlarından Banvit`te yaklaşan play-off maçları öncesinde kulüpte on yılını geride bırakan isimler için kutlama yapıldı. 
Cuma günü evinde oynayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdüren Banvit A Takımı antrenmanı sonrası düzenlenen kutlamada Başkan Sn. Özkan Kılıç, A Takım ve Altyapı İdareci ve Antrenörleri, Kulüp çalışanları, A Takım ve Altyapı oyuncuları hazır bulundu. Başkan Sn. Özkan Kılıç yaptığı konuşmada; Banvit geleneklerinden biri olan ve uzun yıllar hizmet edenlere bir teşekkür mahiyetinde yapılan kutlamaları, Basketbol Kulübünde de sürdürüyor olmanın gurur ve mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Sonrasında geçilen ödül töreninde Kulüpte on yılını geride bırakan Genel Menajer Turgay Çataloluk, A Takım oyuncusu İzzet Türkyılmaz, Bandırma Kırmızı oyuncusu Yiğitcan Turna, Altyapı Menajeri Bedirhan Oktay, A Takım Malzeme Sorumlusu Eyüp Öztürk, Minik Takım Antrenörü Zihni Anaç, Tesis Görevlisi Özer Özden ve onbeş yılını geride bırakan A Takım Menajerlerinden Varol Yakacılar`a günün anısına plaket ve hediyeleri takdim edildi. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false