Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Banvit, Trabzonspor Medıcal Park'ı gözüne kestirdi

Banvit, Trabzonspor Medıcal Park

Türkiye Basketbol Ligi 29.hafta karşılaşmasında Banvit, Bandırma'da Trabzonspor Medical Park'ı misafir ediyor.

Türkiye Basketbol Ligi 29.hafta karşılaşmasında Banvit, Bandırma'da Trabzonspor Medical Park'ı misafir ediyor.

3 Mayıs Pazar günü saat 16:00'da  Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu'nda oynanacak olan karşılaşmada Banvit seyircisinin desteğine güveniyor.

Türkiye Basketbol Ligi 29.Hafta'sında son iki maçını kazanıp play-off sıralaması için avantaj yakalayan Banvit sahasında yine kendisi gibi play off mücadelesi veren Trabzonspor Medical Park'ı misafir ediyor. Türkiye Basketbol Ligi'nde geride kalan 28 hafta sonunda Banvit 15 galibiyet 13 mağlubiyetle 6.sırada yer alırken, rakip Trabzonspor Medical Park  ise 14 galibiyet 14 mağlubiyetle 7.sırada bulunuyor. Ligin ilk yarısında Trabzon'da karşılaşan iki ekibin mücadelesinde Banvit sahadan 71 -66`lık skorla galip ayrılmıştı.

Banvit şu ana kadar Trabzonspor Medical Park ile Türkiye Basketbol Ligi'nde oynadığı 7 karşılaşmadan da galibiyet ile ayrıldı. Banvit'in başarılı oyuncularından Chuck Davis bu karşılaşmada 6 sayı daha attığı takdirde Türkiye Basketbol Ligi'ndeki 3500.sayısına ulaşacak. Banvit kendi sahasında oynayacağı bu karşılaşmadan muhteşem seyircisinin desteği ile galibiyetle ayrılıp ligde normal sezonun bitimine bir hafta kala play-off yolunda avantajını korumak istiyor.



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu