Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Barçın güven tazeledi

Barçın güven tazeledi

AK Parti Manyas ilçe kongresi yapıldı

AK Parti Manyas İlçe Başkanlığı 7. Olağan Genel Kurulu yapıldı.
Tek liste halinde yapılan kongrede Yıldız Barçın yeniden ilçe başkanlığına seçildi.
AK Parti Balıkesir İl Koordinatörü Denizli Milletvekili Şahin Tin´ın divan başkanlığında Anadolu Lisesi kafeteryasında yapılan kongre divan oluşumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.
Pandemi tedbirlerinin alındığı kongrede konuşan AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, bu ülkede taş üstüne taş konulacaksa bunu AK Partinin yapacağını, Manyas´ın inandığı yolda yürümesini istedi.
BŞB Başkanı Yücel Yılmaz ise Mymar´dan Kudüs´e, Fas´tan, Mardin´e her yerde iktidarlarının olduğunu vurgulayarak, AK Partililerin temsili vücut ile il kongreleri ve mitinglerde yer aldıklarını, başarının AK sevdalardan kaynaklandığını söyledi.
Balıkesir ilçelerinde bulunan Sulama Birliklerinin 24 Ekim tarihinden itibaren Büyükşehir Belediyesine geçeceğini bildiren Yılmaz, 2024 yılına kadar çalmadık kapı, yapılmadık yol bırakmayacaklarını kaydetti.
Zamanın kısıtlı olmasının yanı sıra pandemi kuralları nedeniyle kongrede hazır bulunan 5 Milletvekilinden Subaşı ve Canbey´e söz verildi.
Mustafa Canbey konuşmasında "Ülke olarak zor bir durumdan geçiyoruz, Başkanlık sistemi ile ülkemiz gelecekte daha da yükselecektir, Kılıçdaroğlu´nun kafası karışık, Türk Tabipler Birliği´nde kahvehaneler için sıfır kağıttan bahsediyor, Kobani operasyonunu CHP İstanbul İl Başkanı hanım eleştiriyor. Bu milletin huzuruna, evlatlarına kurşun sıkanları bu millet affetmez." Dedi.
EBA sistemine de değinen Canbey, pandemi nedeniyle öğrenciler için uygulamaya konulan EBA´nın dünyada en iyi uygulanan üç ülkeden birinin Türkiye olduğunu, pandemidede, hizmette de başarılı olduklarını söyledi.
Milletvekili Yavuz Subaşı ise AK partinin yaptıklarını ne dinlemeye ne anlatmaya zamanın yetmeyeceğini söyleyerek başladığı konuşmasında Karesi CHP İlçe Başkanının devletin Savcısı Mehmet Sevim Kiraz´ı öldüren katili ölüm yıldönümünde kendi partisinin web sitesinde paylaşma cesareti ve alçaklığını gösterdiğini söyleyerek "Atatürkçü CHP´lilere sesleniyorum bu CHP eski CHP değildir, yine MHP´den ayrılıpta İYİ Parti´de siyaset yapan milliyetçi vatandaşlarımıza sesleniyorum. Bu İYİ Parti de sizin bildiğiniz İYİ Parti değildir. Bunlar millet ittifakı olarak Recep Tayyip Erdoğan´ı devirmek için bir araya gelen yıkım ekibidir." diye konuştu.
Konuşmalar sonrası seçimlere geçildi, daha önce atama ile gelen mevcut başkan Yıldız Barçın yeniden AK Parti Manyas İlçe Başkanlığı´na seçildi.
Yönetim kurulu; Yücel Günay, Kadir Gürel, Talip Sayın, Ahmet Sevinç, Yaşar Girgin, Fatih Gülşen, Mustafa Kutbay, Şener Mucan, Adem Genç, Serkan Açıl, Nebahat Özkan, Nalan Özkan, Vakkas Demir ve Ahmet Eken´den oluşurken, İl Delegeleri ise; Yıldız Barçın, Serdar Erçel, Fikret Altun, Hasan Kahraman, İbrahim Koman, Yücel Günay, Özer Barka, Ahmet Batmaz, Metin Erer, Onur Özgür, Kadir Gürel ve Gülşah Sungur´dan oluştu.
Kongreye; AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Yavuz Subaşı, Adil Çelik, Belgin Uygur, Mutlu Aydemir ve Mustafa Canbey, BŞB Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, İl Kadın Kolları Başkanı Meral Cengiz, eski dönem milletvekillerinden M. Cemal Öztaylan ile STK temsilcileri, muhtarlar ve delegeler katıldı.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Barçın güven tazeledi
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı