Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bartholomeos´tan Sarı´ya teşekkür

Bartholomeos´tan Sarı´ya teşekkür

İstanbul Rum Patriği 1. Bartholomeos, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı´ya teşekkür mektubu gönderdi.

İstanbul Rum Patriği 1. Bartholomeos, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı´ya teşekkür mektubu gönderdi.
Bartholomeos, 23 Ağustos 2016 günü, Erdek´e bağlı Kirazlı Manastırı´nda yapılan ayin nedeniyle Sarı´ya gönderdiği mektupta şöyle dedi:
?Sayın Mimar Hüseyin Sarı,
Erdek´i ziyaretimizde şahsımıza ve refakatimizdekilere gösterdiğiniz içten konukseverliğe ve kolaylıklara, zarif hediyelerinize ve samimi ilginize candan teşekkür ederiz. Değerli şahsınızın bu yakınlığı bizleri evimizde hissettirdi ve konuklarımız Erdek´ten en iyi duygularla ayrıldılar.
Onurumuza verdiğiniz öğle yemeği daveti bizlerin ve refakatimizdekilerin en güzel anıları arasında yer alacaktır. Sayenizde, Erdek´in doğal, tarihi ve kültürel güzelliklerini bir kez daha yakından görme fırsatını bulduk.
Yüce Tanrı´nın gelecek yıl da bu güzelliği yaşamayı nasip etmesi dileğiyle size ve çalışkan mesai arkadaşlarınıza sağlık, esenlik ve başarılar dilerim. Hayır dualarımızla.?
SARI:?AYİN İZNİNİ BAKANLIK VE VALİLİK VERİYOR?
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, ayin ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Kirazlı Manastırı´nda yapılan ayinlerin iznini İçişleri Bakanlığı ve Balıkesir Valiliği´nin verdiğine dikkat çekerken, şunları söyledi:
?23 Ağustos´ta yapılan son ayine Yunanistan Başkonsolosu da katıldı. Bu ayinler için izinleri Erdek Belediyesi olarak biz değil, İçişleri Bakanlığı ve Balıkesir Valiliği veriyor. Biz ise Erdek Belediyesi olarak sadece ayin alanını düzenleyip ayin için gelenlere konukseverlik gösteriyoruz, o kadar!?
Haber : Önder Balıkçı



sedat önder
7.09.2016 11:04:42
Sayın Başkan´ın açıklamalarından aydınlanmış olduk ancak cümlenin sonundaki ´o kadar´´ ile ne demek istediğini anlayamadım.

Anahtar Kelimeler: Bartholomeos Sarı teşekkür
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli