Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Başaran, dünyayı kadınların kurtaracağını açıkladı

Başaran, dünyayı kadınların kurtaracağını açıkladı

AK Parti Balıkesir İl Teşkilatı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü´nde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Balıkesir İl Teşkilatı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü´nde bir dizi ziyaretlerde bulundu.
AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran: ?Bu dünyayı kadınlarımız ve çocuklarımız kurtaracak? dedi.
AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran´ın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ziyaretinin ilk durağı MÜSİAD Balıkesir Şubesi oldu. MÜSİAD Balıkesir Şube Başkanı Erdem Özer ve Balıkesir Kadın Komite Başkanı Funda Övüç ile görüşen Başaran, Türkiye´de maalesef kadınlarımıza karşı bir algı çalışmasının yürütüldüğünü söyledi. Balıkesir Kadın Komite Başkanı Funda Övüç´e çiçek vererek, Dünya Kadınlar Günü´nü kutlayan Başkan Başaran, Dünya´da ve Türkiye´de yaşanan Kadınlara yönelik sorunları değerlendirdi.
Başkan Başaran, ?Ülke ve millet olarak bugüne kadar yaşadığımız onca badireyi sapa sağlam atlatabilmemizin en önemli sebeplerinden biri de aile yapımızın gücüdür. Bunun için aile yapımızı sarsmaya yönelik saldırılar altındayız. Üstelik bu saldırılar hep dolaylı yollarla yapılıyor. Bu amaçla milletimize örnek olarak gösterilen medya yoluyla adeta dayatılan çarpık toplumsal ilişki biçimlerine baktığımızda hepsinin de önce aileyi hedef aldığını görüyoruz. Bu nedenle, aile içi bağlarımızı güçlü ve diri tutarak, birbirimize kenetlenmeliyiz? dedi.
MÜSİAD ziyaretinin ardından Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) İl Temsilciliğine gelen Başaran ve beraberindekiler, dernekte bulunan kadınlara çiçek vererek Kadınlar Günü´nü kutladı.
Ardından Balıkesir´in sevilen ismi Nazlı Teyze´yi ziyaret eden Başaran, kadınlara, çocuklara, gençlere, yaşlılara ve engellilere yönelik sayısız hizmetler sunduklarını bildirdi.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli